DESCENDENTII se intorc la Disney Channel!

10 octombrie 2019, 11:22

 Al treilea film din trilogia de succes va fi difuzata pe 12 octombrie, la 9.30


Descendentii 3


A treia parte din productia originala Disney Channel DESCENDEN
TII va avea premiera pe 12 octombrie, de la ora 9.30, pe Disney Channel. Primele doua filme, lansate in 2015, respectiv 2017 au fost cele mai urmarite productii TV de catre publicul tanar, inregistrand sute milioane de telespectatori din intreaga lume. Videoclipurile muzicale din "Descendentii" au avut peste 2,5 miliarde de vizualizari pe DisneyMusicVEVO, iar coloanele sonore ale ambelor filme precedente s-au clasat pe primul loc in topul iTunes si Billboard.

Aceasta a treia parte este si cea mai ambitioasa productie din serie rezumand povestea tinerilor raufacatori. Mal, Evie, Carlos si Jay, fiicele si fiii adolescenti ai celor mai mari raufacatori din universul Disney (Malefica, Regina cea Rea, Cruella de Vil si Jafar), sunt ajunsi la varsta la care trebuie sa decida daca raman pentru totdeauna sub pecetea data de apartenenta la familiile din care provin.

Povestea incepe de "Ziua Raufacatorilor", in idilicul Auradon, unde tinerii sarbatoresc absolvirea Auradon Prep. Mal, Evie, Carlos si Jay trec granita si merg in Insula Pierdutilor pentru a incuraja cat mai multi locuitori ai acesteia sa isi urmeze visul si sa isi caute oportunitati in Auradon. in momentul in care o forta a intunericului ameninta taramul de poveste condus de mult iubitul sau Rege Ben, Mal se teme de razbunarea Umei si a lui Hades. Decide astfel sa inchida pentru totdeauna bariera catre Insula Pierdutilor, testandu-si convingerile si limitele relatiilor ei de prietenie. in acest timp, Audrey este cuprinsa de resentimente pentru ca nu a reusit sa isi implineasca destinul de poveste pe care si-l imaginase in Auradon.

Filmul introduce numeroase personaje noi, inclusiv pe Celia si pe tatal ei, Dr. Facilier, Hades, Squeaky si Squirmy (fii lui Smee), si face posibila revenirea lui Audrey (fiica Frumoasei Adormite si a Printului Filip), a Umei (fiica Ursulei),a Regelui Ben si a parintilor sai, Belle si Bestia, a lui Chad (fiul Printului Fermecator si al Cenusaresei), a lui Doug (fiul lui Dopey), a lui Jane (Fiica Zanei Bune) si a lui Cutu.

Din distributie fac parte Dove Cameron, Cameron Boyce, Sofia Carson, Booboo Stewart, Mitchel Hope, Sarah Jeffrey, Brenna D’Amico, Melanie Paxon, Thomas Doherty, Dylan Playfair, Zachary Gibson, Jedidiah Goodacre, Anna Cathcart, Jadah Marie, Dan Payne, Keegan Connor Tracy, Bobby Moynihan, Cheyenne Jackson si China Anne McClain. in film mai apar si Christian Convery, Luke Roessler, Faustino Di Bauda, Judith Maxie si Jamal Sims.

Filmul este regizat de castigatorul premiului Emmy si al DGA Award Kenny Ortega ("Liceul muzical", "Baietii cu ziarele", "Hocus Pocus"). Scenariul a fost scris de Sara Parriott si Josann McGibbon (aceiasi scenaristi ai "Descendentii 2" si castigatori ai WGA Award). Producatori executivi sunt Kenny Ortega, Sara Parriott, Josann McGibbon, Wendy Japhet si Susan Cartsonis. Producatorii filmului sunt Shawn Williamson, Lisa Towers si Arielle Boisvert. Mark Hoffeling este designer de productie, Adam Santelli e director de imagine si Kara Saun este designer de costume. Coregrafia ii apartine lui Kenny Ortega si lui Jamal Sims ("Aladdin"). Muzica a fost creata de David Lawrence, nominalizat la premiile Emmy pentru piesele din "Descendentii". Editor este Don Brochu, ACE, iar distributia e semnata de Jason LaPadura, Natalie Hart and Kendra Patterson.

Secvente in exclusivitate din Descendentii 3 pot fi urmarite aici.

in asteptarea Descendentii 3, fanii trilogiei isi pot testa cunostintele aici.

Secvente din videoclipuri muzicale din Descendentii 3 pot fi vazute aici si aici.

Imagini de la repetitiile pentru Descendentii 3 pot fi vizionate aici.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Fuji este cel mai inalt munte din Japonia (3.776 m), care este si vulcan.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-un compartiment de tren, un oltean si un ardelean.
La un moment dat, ardeleanul scoate un litru de vin, carne, paine si incepe sa manance... Olteanului i se face pofta de putin vin, dar cum sa stea de vorba?
La un moment dat, olteanul isi ia inima in dinti si se apropie de ardelean.
-Ma cheama Radu!
-No, daca te cheama du-te!

› vrei mai mult