Cum stai cu dragostea in 2017

12 decembrie 2016, 17:02

Vrei sa stii cum stai cu dragostea in anul 2017? Iti poti face o idee despre parcursul sentimental pe care il vei avea anul viitor daca citesti un  horoscop al dragostei.

 

ezodiac

 

In linii mari, se arata un an interesant si plin de provocari pentru toti nativii. Printre cele mai norocoase zodii in dragoste se numara Varsatorul, care are toate sansele sa isi gaseasca jumatatea, dar si Balantele si Scorpionii. Pentru multi dintre nativii zodiei Balanta chiar bat clopote de nunta la anul. In schimb, multi nativi ai zodiei Berbec si Sagetator prefera sa puna punct unei relatii, pentru ca nu se mai simt impliniti. Vor avea o perioada in care se vor regasi, vor face lucruri pentru ei, lucruri pe care atunci cand erau in cuplu nu le mai faceau. Apoi va urma o perioada in care este posibil sa aiba mai multe aventuri, pana cand va aparea, din nou, marea dragoste. Pentru Fecioare, Lei, Pesti, Capricorni si Tauri se anunta un an linistit, implinit din punct de vedere sentimental. Gemenii si Racii care sunt celibatari se decid sa isi caute un partener.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Cuvantul "locatie" in trecut nu avea sensul de "spatiu, amplasament, loc etc". Locatie inseamna "chirie, inchiriere sau suma platita drept chirie". In prezent ambele sensuri sunt valabile.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Care e culmea ghinionului?
Sa cazi dintr-un avion care se prabuseste pe un vapor care se scufunda.

› vrei mai mult