Cum scapi de tuse

31 martie 2017, 17:25

Aproape ca nu exista raceala, viroza, gripa sau rosu in gat care sa nu se manifeste si prin tuse. La copii, tusea poate fi extrem de suparatoare, pentru ca le creeaza anxietate, disconfort, iritabilitate. Unii copii pot avea episoade severe de tuse pe timpul noptii, ceea ce ii poate impiedica sa doarma. Nu numai pe ei, ci si pe parinti.

 

Cum scapi de tuse

 

De cate tipuri poate fi tusea

Tusea este o reactie normala a organismului, pentru a se apara in caz de infectii respiratorii si pentru a elimina mucusul care se formeaza. Exista doua tipuri de tuse cu care se pot confrunta atat copiii, cat si adultii: tusea seaca si cea productiva. Tusea seaca sau uscata este iritativa si apare atunci cand la nivelul cailor respiratorii superioare au loc inflamatii. Astfel, episoadele de raceala si gripa incep cu tuse uscata, deoarece creierul percepe inflamatiile ca pe niste corpi straini care trebuie eliminati. Tusea productiva apare atunci cand exista secretii crescute de mucus la nivelul plamanilor, fiind de vina pentru aparitia de disconfort in zona toracelui. Cand copiii au astfel de tuse, diconfortul este marit din cauza mucusului care blocheaza caile respiratorii, ingreunand respiratia.

Suplimentele naturale – o solutie

 

Inca de la primele semne de tuse ale copilului, parintele trebuie sa ia masuri. Un remediu excelent il reprezinta si suplimentele naturale. Imunotus, fie sub forma de sirop, fie sub forma de plicuri, este o alegere excelenta. Administrat de la primele simptome de tuse, acesta grabeste vindecarea si amelioreaza celelalte manifestari ce pot insoti tusea.


Siropul Imunotus contine extracte natural standardizate de ciubotica-cucului, cimbru, fructe de soc si vitamina C. Cimbrul este unul dintre cele mai cunoscute remedii din natura contra tusei, datorita proprietatilor sale antibacteriene, antiseptice, antibiotice. Are actiune bronhodilatatoare si expectoranta.

 

Vitamina C este un bun stimulator al imunitatii organismului, ceea ce inseamna ca va creste rezistenta in fata virusurilor si a bacteriilor. Extractul de soc are actiune antiinflamatoare si contribuie la reducerea secretiei de mucus.

 

Plicurile de Imunotus 2+ si Imunotus 8+ au in compozitie acetil-cisteina, extract natural standardizat din fructe si flori de soc, extract natural standardizat de cimbru si vitamin C.

 

Siropul IMUNOTUS se administreaza pe cale orala, astfel: la copiii intre 2-4 ani cate 2,5 ml de 3 ori pe zi; la copiii intre 5-7 ani cate 5 ml de 2 ori pe zi, la cei care au varsta intre 8-12 ani cate 5 ml, de 3-4 ori pe zi.


Produsul poate fi administrat pana la doua saptamani.

 

Pliculetele de Imunotus 2+ se administreaza copiilor incepand cu varsta de 2 ani astfel:

Intre 2 si 4 ani - cate 1 plic de 2 ori pe zi, iar intre 5 si 7 ani cate 1 plic de 3 ori pe zi.

Imunotus 8+ se administreaza copiilor incepand cu varsta de 8 ani astfel:

Intre 8 si 12 ani - cate 1 plic de 2 ori pe zi, iar peste 12 ani - cate 1 plic de 3 ori pe zi.


Inainte de administrare, continutul plicului se dizolva in aproximativ 100 ml apa plata.
Durata de administrare este de 8 pana la 14 zile. Este recomandata prudenta in cazul persoanelor care sufera de astm.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

In anul 1536 d. Hr. intr-o lucrare de aritmetica a matematicianului Regius apare al cincilea numar perfect cunoscut: 33 350 336.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Domnule doctor, zise femeia disperata, ati uitat ca de cinci minute stau cu limba scoasa?
- N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste.

› vrei mai mult