Cum sa te distrezi de minune acasa, in vacanta de iarna

19 decembrie 2016, 11:11

Cu siguranțã apropierea vacanței de iarnã îți aduce bucurie. Pe lângã întâlnirea cu Moș Crãciun, aștepți și întâlnirea cu toți prietenii, cu care sã te joci cât e ziua de lungã. Te-ai sãturat de fãcut teme și deja ai câteva cum sa te distrezi în timpul liber. Dar douã sãptãmâni trec cât ai clipi. Nu vrei sã aparã vreun moment de plictisealã, de aceea fiecare zi trebuie sã fie o amintire grozavã. Din fericire, existã o mulțime de moduri în care poți petrece timp de neuitat, împreunã cu prietenii, frații sau pãrinții.


Probabil te întrebi... cum poate fi distractiv sã stai în casã, unde nu ai prea multe de explorat? Ca sã-ți arãtãm cã se poate, îți dãm câteva idei amuzante de jocuri pe care le poți juca singur, cu cei mai buni prieteni sau cu mama și tata. Fii gata de o porție copioasã de râs și alege preferatul tãu dintre jocurile pline de neprevãzut de mai jos:


1. Pie-face. Iatã un mod inedit sã-ți faci o mascã delicioasã din frișcã. Asta deoarece nu știi când vine momentul ca tu sã fii „Pie-face”, primind frișca direct în fațã, spre bucuria prietenilor tãi.

 

Pie-face

Cum se joacã: Dupã ce pui frișca pe palma din plastic, rotești mânerul cu numãrul primit la ruletã, așezându-ți fața în chenarul colorat de carton. Dacã palma nu se ridicã și nu te transformã în “Pie-face”, câștigi un punct. Nu poți controla când se declanșeazã mâna buclucașã ci doar sã speri cã vei fi norocosul care va primi masca de cele mai puține ori.

 

2. Jenga. Un joc care-ți testeazã abilitãțile de constructor și de a te descurca în cele mai dificile situații. Scopul jocului este ca turnulețul din blocuri de lemn sã nu se dãrâme.

 

Jenga

Cum se joacã: Împreunã cu ceilalți participanți la joc, extrage câte o piesã de lemn de lângã baza sau de la mijlocul turnului, apoi pune-o deasupra. Cu rãbdare, concentrare și calm poți extrage fiecare piesã fãrã sã dãrâmi construcția, fiind astfel câștigãtor.

 

3. Simon Air. Dacã ai memorie bunã, acest joc nu va fi o problemã pentru tine. Simon Air este adaptarea celebrului joc Simon Says”, dar are și opțiunea inteligentã touch-free: aparatul simte când îți pui palma în dreptul culorii potrivite.

 

Simon Air 


Ce trebuie sã faci? Memoreazã combinația de culori datã de joc și repet-o întocmai, punându-ți palmele în dreptul culorilor corespunzãtoare, în aceeași ordine în care ele se aprind. Poți juca singur sau în doi. Secvențele de culori devin din ce în ce mai lungi, iar jocul se terminã atunci când unul dintre voi atinge culoarea greșitã din șirul dat.


Simon Air 


Punem pariu cã acum abia aștepți sã vinã vacanța de iarnã! Dacã îți place vreunul dintre aceste jocuri – sau chiar toate – nu uita sã le treci pe lista de dorințe pentru Moș Crãciun. Noi îți dorim sã ai parte de zile pline de distracție cu prieteni și... fie ca cel mai bun sã câștige!

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Reciclarea este benefica pentru oameni si planeta pentru ca se economisesc resurse.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi ardeleni
Un ardelean mere ingandurat prin parc, cand, la un moment dat, vede pe banca un batranel cu un caine langa banca.
- Bade, cainele dumitale musca?
- Dar cum pacatele mele sa muste? Bineinteles ca nu musca!
Ardeleanu da sa treaca prin fata bancii cand, cainele se repede la el si il musca foarte tare. Acesta se intoarce catre batranel si ii spune cu glas stins :
- Mai omule, parca ai zis ca nu musca cainele dumitale .
- Dar asta nu-i cainele meu.

› vrei mai mult