Cum putem alege cat mai bine un sacou de baieti

15 martie 2016, 10:52

Fie ca sunt sacouri de baieti pentru scolari, pentru petrecereri sau alte ocazii, trebuie sa le alegi cu multa grija. Cand cumperi un sacou trebuie sa tii cont in primul rand de masura si cel mai bine este sa fie copilul cu tine, ca sa il probeze. Astfel, esti sigura, ca mamica, ca ai facut alegerea buna. Este cel mai bine ca sacourile sa fie probate, astfel incat sa nu fie nevoie de retusuri la croitorie. In cazul unui magazin online este indicat sa luam masurile copilului si sa comparam cu dimensiunile trecute la caracteristicile produsului.


Cand alegi sacoul, este importanta si culoarea acestuia, este foarte important ca acesta sa se potriveasca scolarului tau, sa ii vina perfect.

sacou 

Unde poate fi purtat un sacou de baieti


Un sacou de baieti poate sa fie purtat la scoala, cat si la o ocazie speciala, pentru ca ii da copilului o anumita prestanta. Sacourile sunt facute din stofa de calitate, insa pot fi facute si din materiale mai putin pretentioase. Sunt si o sumedenie de sacouri sport pentru baieti, care nu sunt foarte pretentioase.


Pot fi confectionate din material de velura. Aceste sacouri sunt sic si ii fac pe prichindei sa arate senzational. Reprezinta o alegere exceptionala, mai ales pentru toamna sau pentru primavara, cand pot fi purtate si pe strada, fara ca baietii sa aiba nevoie si de geaca. Sacourile pentru baieti pot fi asortate la o pereche de blugi sau la o pereche de pantaloni din stofa. Trebuie curatate cu atentie, cel mai bine este sa le duci la curatatorie.


Cand este purtat cu o pereche de blugi, este bine ca acesta sa fie confectionat dintr-un material nepretentios, usor.


Culoarea sacoului conteaza


Un sacou de culoare neagra poate fi purtat cu o camasa alba pe dedesubt, este o alegere ideala in acest sens. De asemenea, poti purta si un tricou colorat pe dedesubt, pentru un plus de originalitate si de creativitate.


Trebuie sa fii la curent cu faptul ca modelele de sacou la doi sau trei nasturi sunt cele mai populare, fiind cel mai usor de purtat.


Daca optezi pentru un sacou facut dintr-un material cu dungi, fii sigur ca dungile se imbina la cusaturile care unesc partile costumului. Sacourile cu dungi pot fi purtate si la pantaloni cu dungi, trebuie doar sa se potriveasca culorile.


Sursa foto: http://contessinaboutique.ro/sacou-albastru-bleu-AJJE5294GC-Albastru--p821804.html

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Delfinii dorm cu un ochi deschis. Isi pot misca ochii in separat ului de celalalt, uitandu-se cu unul intr-o directie si cu celalalt in alta directie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mos Craciun catre lup, in padure:
- De cate ori sa-ti mai spun: NU sunt Scufita Rosie!

› vrei mai mult