Cum poti invata rapid o limba straina si de ce sa te inscrii la cursuri de engleza incepatori?

21 iunie 2019, 11:51

Cursurimeditatii.ro

Oricine poate intampina dificultati atunci cand este vrea sa invete o noua limba. Dar cei care reusesc sa depaseasca aceste dificultati sunt cei care pot intelege ca orice limba este asemeni unui organism viu.

Un organism care schimba si evolueaza permanent. De aceea, principalul obiectiv al invatarii unei limbi straine este familiarizarea cu pronuntia, vocabularul si gramatica.

Cum poti invata rapid o noua limba?

In cazul in care iti doresti sa inveti o limba straina, precum limba engleza, te poti inscrie la un curs de engleza incepatori sau poti alege sa beneficiezi de meditatii engleza. In primul rand, e important sa stii ca invatarea limbii engleza implica cunoasterea mai multor cuvinte noi. Din ce in ce mai multe cuvinte noi.

In al doilea rand, pentru ca multi oameni nu reusesc sa se disciplineze suficient pentru a invata un nou vocabular de cuvinte noi si renunta dinainte de orice efort, in cadrul unui curs de engleza incepatori afli ca nu este necesar sa stii toate cuvintele limbii pentru a o putea vorbi.

In randurile care urmeaza sunt prezentate principalele metode pentru a invata limba engleza sau orice alta limba straina.

Citeste cu voce tare atunci cand scrii sau citesti in limba engleza

Scrierea este o parte importanta din procesul de invatare a oricarei limbi. Prin urmare, scrierea cuvintelor in limba engleza nu trebuie neglijata. In general, esti nevoit/a sa completezi diferite exercitii. Acestea te provoaca sa raspunzi la intrebari, sa alegi cuvantul potrivit intr-o anumita propozitiei, sa scrii eseuri sau, de ce nu, chiar sa raspunzi la mesaje de tip sms sau e-mail.

Pentru ca majoritatea lectiilor de invatare „fara profesor” au o sectiune dedicata la fiecare capitol de revizuire si practica, in loc sa rezolvi aceste lucruri intr-o maniera mecanica, nu uita sa sporesti procesul de invatare prin citirea cu voce tare a noilor informatii. Sa nu iti fie teama sau rusine daca incerci sa imiti accentul unui nativ in timp ce citesti cu voce tare.

Data viitoare, cand te vei afla intr-o conversatie reala vei remarca un aspect foarte important. Majoritatea cunostintelor tale de gramatica si vocabular se vor intrepatrunde intr-o maniera fireasca care va putea fi expusa intr-un discurs coerent. Iar asta, intotdeauna, reprezinta un implus de incredere, foarte valoros pentru propriul tau progres al invatarii.

Invata sa gandesti in limba engleza ca si cand ai stii sa vorbesti

Acest lucru este posibil cu atat mai mult cu cat numeroase cuvinte din limba engleza sunt folosite in diferite domenii de activitate, inlocuind cuvinte in limba romana sau pur si simplu imbogatind vocabularul actual.

Pe de alta parte, pana cand nu ajungi sa gandesti in limba engleza, sunt sanse foarte mari sa nu reusesti sa vorbesti fluent aceasta limba. Cu alte cuvinte, nu poti vorbi fluent o limba straina daca va trebui sa faci traduceri mentale ale gandurilor in limba materna.

Un prim pas pentru a-ti dezvolta gandirea in limba engleza, metoda aplicata in special in cadrul unor cursuri engleza copii, este cea in care incepi sa gandesti in propozitii scurte si simple, utilizate in comunicarea zilnica.

De exemplu, poti invata sa traduci in limba pe care o inveti propozitii precum formule de adresare sau intrebari, precum: cum ajung la magazinul comercial, dar la oficiul postal, de unde pot luat autobuzul cutare etc.

O astfel de metoda implica practica si perseverenta. Rezultatul, totusi, este previzibil. Limba engleza este una dintre cele mai usoare limbi de invatat, fiind considerata limba oportunitatilor. Pentru mai multe informatii despre dobandirea unui nou vocabular in cadrul unor cursuri de limbi straine acceseaza https://www.cursurimeditatii.ro/.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe steagul Statelor Unite cele 13 dungi verticale simbolizeaza cele 13 state originare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

In sfarsit Bula ajunge acasa in toiul noptii...
- Mai Bula, nu ti-e rusine sa te aduca ospatarul in toiul noptii acasa, beat de la carciuma !?!
- Pai n-a fost liber mai devreme...
- Bei intr-una desi stii ca esti suferind de stomac ?!
- Da' ce, parca tu nu stai toata ziua la oglinda, desi stii ca esti urata...

› vrei mai mult