Cum ii scapi pe cei mici de durerea in gat

4 noiembrie 2016, 14:29

 

Mai devreme sau mai tarziu, fiecare copil va suferi, cel putin o data, de o durere in gat. Iar in perioada rece numarul cazurilor este mult mai mare, din cauza temperaturilor scazute.


Durerile in gat insotesc racelile si gripa, fiind foarte neplacute pentru cei mici. Nu numai ca le tulbura somnul, dar ii pot impiedica sa manance si sa se bucure de activitatile zilnice.


Si nasul infundat este un simptom frecvent in caz de raceala si gripa, care le strica buna dispozitie a celor mici.



Virusurile si bacteriile, vinovate de rosu in gat


Virusurile si bacteriile, vinovate de rosu in gat


Gatul rosu poate fi rezultatul unei infectii cu virusuri sau bacterii, fiind o problema de sanatate care se raspandeste usor. In cazul in care infectia este cauzata de un virus, nu este nevoie de tratament cu antibiotic, insa in cazul in care este de natura streptococica, atunci se dau si antibiotice. Tratamentele cu antibiotice se fac insa numai la recomandarea medicului.


Roseata gatului se asociaza si cu alte simptome, si anume: febra, raguseala, nas infundat, durere la inghitire, durere de ureche, amigdale inflamate. Mai pot aparea si alte manifestari precum pierderea apetitului, apatia, greata, stari de voma, iar micutii pot avea episoade de plans in exces.


Infectiile respiratorii pot fi prevenite prin spalarea mainilor cu apa si sapun, evitarea locurilor aglomerate.


Proposept M contribuie la sanatatea cailor respiratorii


Pentru ameliorarea simptomelor cauzate de durerea sau iritatiile in gat exista Proposept M. Este un supliment alimentar obtinut din ingrediente natural, care se administeaza copiilor de peste 6 ani si adultilor.


Proposept M contine tinctura de propolis, uleiuri esentiale de menta, eucalipt, pin si busuioc, vitamina C si albastrul de metilen. Propolisul este folosit din Antichitate contra infectiilor, datorita proprietatilor puternic antibacteriene. Uleiul de menta intareste imunitatea, in timp ce uleiul de busuioc are un efect antiseptic puternic.

 


Proposept M


Produsul are actiune antiseptica si antimicrobiana, fiind un bun adjuvant pentru reducerea disconfortului cauzat de durerea in gat. De asemenea, Proposept M ajuta la eliberarea cailor respiratorii, imbunatatind simtitor respiratia. Are efect de calmare a gatului iritat.


Copilasii pot fi greu de convins sa ia produse contra racelii si gripei, insa cu Proposept M nu vei intampina probleme.


Produsul nu este recomandat celor care sufera de epilepsie, convulsii si celor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

 

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pana in 1989 ''Ziua Internationala a Femeii'' era stiuta ca ''Ziua mamei''. Dupa 1989 ''Ziua mamei'' a inceput sa fie perceputa de o parte a romanilor ca fiind ''Ziua Femeii''.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ion si Gheorghe, la un pahar de bere.
- Azi, cand am venit de la serviciu, erau pe strada vreo 5 care il bateau pe unu. Eram cam grabit, asa ca nu stiam ce sa fac: sa ma bag, sau sa-mi vad de drum?
- Si, te-ai bagat?
- Pana la urma m-am bagat.
- Si, cum a fost?
- Mama, ce bataie si-a luat ala...

› vrei mai mult