Cum combati tusea productiva

22 octombrie 2017, 19:23

Mai intai te-ai luptat cu nasul infundat si durerea de cap, iar de cateva zile tusea a devenit productiva si extrem de sacaitoare pentru ca nu te lasa nici sa dormi, nici sa lucrezi.
 

Tusea este o reactie de aparare a organismului, ce consta intr-un mecanism reflex al cailor respiratorii de a elimina secretiile (mucusul) sau corpii straini, fiind de altfel unul dintre principalele simptome ale racelii.
 

La inceput, tusea este seaca, iritativa, pentru ca apoi sa devina productiva, ceea ce inseamna ca este eliminat mucusul. Uneori se intampla sa respiri greu sau sa ai stari de voma, care te vor impiedica sa te odihnesti noaptea.
 

combate-tusea-productiva


Doar un singur plic pe zi de Imunotus Forte in tusea productiva

 

Daca tusea productiva iti da dureri de cap, atunci alege IMUNOTUS FORTE, care combina in mod eficient 600 mg de acetil-cisteina, extracte standardizate din flori si fructe de soc, frunze de cimbru-de-cultura si Vitamina C. Cu doar un plic pe zi, Imunotus Forte scade intensitatea si durata tusei, avand atat actiune mucolitica, cat si expectoranta datorita acetilcisteinei, cimbrului si florilor de soc din compozitie. In plus, sustine imunitatea organismului si te ajuta sa treci mai usor peste aceste episoade de raceala si tuse.
 

Imunotus Forte este recomandat si copiilor, incepand cu varsta de 12 ani, si adultilor, avand un profil de siguranta ridicat si contribuind totodata la mentinerea sanatatii sistemului imunitar datorita ingredientelor naturale din compozitie.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Din cauza programului incarcat, se poate sa fi neglijat cititul unei carti sau a noutatilor, activitate pe care o faci zilnic. Poti totusi sa recuperezi, daca maine esti mai atent/a.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Germania - Franta a fost primul meci cu lovituri de departajare de la Cupa Mondiala. S-a intamplat in semifinale si s-a terminat 1-1 la final de 90 minute, 3-3 dupa prelungiri si 5-4 la lovituri de departajare pentru Germania (pe 8 iulie 1982).

› vrei mai mult

Bancul zilei

- John, spune Sir, care isi spala picioarele in lighean, te rog arunca apa asta si adu-mi un prosop.
John ia ligheanul si il arunca pe geam, iar de afara se aude un tipat insotit de injuraturi, la care Sir impasibil:
- John, era cineva in lighean?

› vrei mai mult