Colectia de haine Fetitele Powerpuff a fost prezentata la spectacolul de moda Fyodor Golan

20 februarie 2017, 09:41

Colaborarea dintre Cartoon Network si brandul londonez a debutat la Saptamana Modei de la Londra; vanzarea cu amanuntul este programata sa inceapa in luna iulie


FETITELE POWERPUFF

 

 Cartoon Network si Fyodor Golan au prezentat astazi o colaborare cu totul noua, inspirata de ambasadoarele originale ale #putereafetelor, “Fetitele Powerpuff”. Trioul super dragut, care lupta cu indarjire impotriva raului, a fost parte din noua colectie indrazneata si vibranta a designerilor de moda, colectie care a avut ca tema femeia moderna: “seducatoare, fragila si neinfricata”. Colectia toamna/iarna Fyodor Golan a fost dezvaluita in exclusivitate astazi la spectacolul de moda de la Londra.

 

Pe podium, au fost prezentate 7 dintre cele 15 piese ale colectiei. in noaptea dinainte de spectacol, Cartoon Network a creat o animatie dedicata, care i-a catapultat pe designeri in Townsville, pentru a fi vedetele propriului episod “Fetitele Powerpuff” (http://fyodorgolan.co.uk/PPG/). Mai mult, designerii au creat, de asemenea, versiuni digitale in miniatura ale pieselor cele mai usor de recunoscut pentru www.powerpuffyourself.com, oferind fanilor din intreaga lume sansa de a-si crea propriul avatar purtand hainele Fyodor Golan.

 

Fyodor si Golan au declarat: "Am crescut alaturi de <<Fetitele Powerpuff>> si suntem inca mari fani! Pentru noi, aceste trei personaje te imputernicesc sa fii tu insuți, sa gasesti puterea sa spui mereu ceea ce crezi, fiind draguț in acelasi timp. Sa desenam cu cele trei personaje in minte a fost eliberator. Ne place foarte mult simplitatea liniei, culoarea si starea de spirit cu care ele vin. Sa fim vedete in propriul nostru episod <<Fetitele Powerpuff>> a fost ca un vis devenit realitate.”

 

Gama completa a colectiei include imbracaminte de exterior, bluze, jachete, fuste, rochii si pantaloni, precum si un "mini-me", o colecție pentru femei puternice si fiicele lor. Colectia toamna/iarna 2017 va fi disponibila pentru vanzare incepand din iulie, in intreaga lume.

 

Colaborarea dintre “Fetitele Powerpuff” si Fyodor Golan intareste revenirea francizei Cartoon Network in lumina culturii pop. De la debutul lor, din 1998, Blossom, Bubbles si Buttercup au fermecat fete si femei de toate varstele, dovedind ca puterea fetelor nu trebuie subestimata. Serialul “Fetitele Powerpuff” poate fi urmarit la Cartoon Network, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 15.45.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In Franta este ilegal sa iti botezi porcul 'Napoleon'.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se intalnesc un orb si un schiop:
-Merge,merge?intreaba orbul.
-Precum vezi!raspunde schiopul.

› vrei mai mult