Cel de-al 100-lea film marca Disney Channel Original Movie, "Noile Aventuri Ale Dadacelor", are premiera SAMBATA, 17 SEPTEMBRIE, la Disney Channel

13 septembrie 2016, 12:44

Cel de-al 100-lea film marca Disney Channel Original Movie, „Noile Aventuri Ale Dadacelor” ce le distribuie pe îndrãgitele actrițe și cântãrețe Sabrina Carpenter (din „Riley și restul lumii”) și Sofia Carson (din „Descendenții”), are premiera SÂMBÃTÃ, 17 SEPTEMBRIE (11:30) la Disney Channel.

 

Noile aventuri ale dadacelor

 

Prezentând o poveste emoționantã care pune în luminã personalitatea, prietenia și independența, aceastã comedie de aventurã cu acțiune live conceputã special pentru copii, adolescenți și familiile lor, aduce un omagiu clasicului film lansat în anii 1980 prin trimiteri bine cunoscute și scene emblematice.

 

Acțiunea din "Noile Aventuri Ale Dadacelor " începe când Jenny Parker (Sabrina Carpenter) și Lola Perez (Sofia Carson), douã adolescente cu personalitãți evident diferite, participã la un interviu pentru un internship de fotografie mult râvnit și își schimbã din greșealã telefoanele. Când familia Anderson apeleazã numãrul lui Jenny în cãutarea unei dãdace în ultimul minut, îndrãzneața Lola, având nevoie de ceva bani în plus, rãspunde și se auto-propune. Între timp, Jenny, o persoanã de încredere, este deja programatã sã fie dãdacã pentru familia Cooper în acea searã. Din nefericire, prima încercare a Lolei ca dãdacã ia o întorsãturã neprevãzutã când unul dintre copiii Anderson pleacã pe furiș pentru a merge la un concert. Jenny, determinatã sã-și protejeze reputația, și Lola care-i are și pe ceilalți copii în spate, pleacã împreunã pentru a avea parte de aventura vieții lor într-o noapte magicã în orașul cel mare. 

 

Noile aventuri ale dadacelor

 

Filmul marca Disney Channel Original Movie îi mai are ca protagoniști pe Nikki Hahn, în rolul introvertitei Emily Cooper, Mallory James Mahoney în rolul tinerei fashioniste Katy Cooper, Max Gecowets în rolul rebelului Trey Anderson, Jet Jurgensmeyer în rolul micului geniu bucãtar Bobby Anderson, Madison Horcher în rolul pasionatei de derby-uri pe role Alison "AJ" Anderson și pe Kevin Quinn (din "Tabara cu Peripetii" de la Disney Channel) în rolul lui Zac Chase, cel pentru care Jenny are o pasiune.

 

Noile aventuri ale dadacelor

 

"Noile Aventuri Ale Dadacelor " este regizat de John Schultz ("Judy Moody and the Not Bummer Summer," "Like Mike") și creat de Tiffany Paulsen ("Nancy Drew"). Filmul are ca producãtor executiv pe Michelle Manning ("Teen Beach 2," "The Breakfast Club"), iar Chuck Minsky este directorul de imagine ("The Princess Diaries 2: Royal Engagement," "Mother's Day").

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Denumirea Insulele Canare provine din 'Insularia Canaria' - Insula Cainilor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea pescuitului: Sa pui scrum de tigara in lac si sa prinzi peste afumat.

› vrei mai mult