Filmele anului 2019, cele mai tari

23 aprilie 2019, 16:43

Vara 2019 a fost incendiara si pe plan cinematografic. De la blockbustere de actiune si animatii, pana la filme SF si drame horror, aceste lung metraje raspund celor mai diverse gusturi cinefile. “Angry Birds 2”, “Spider-Man: Far From Home”, “Men In Black International”, “Brightburn” si “Once Upon A Time In Hollywood” sunt lansarile InterComFilm care promit sa ne tina atentia captiva in salile de cinema.

Aventura a inceput pe 10 mai 2019, cand s-a lansat thrillerul “Brightburn” / “Focviu”, productie ce defineste un nou gen de personaj: super-eroul horror.

Drama unor parinti care nu pot avea copii se transforma in fericire pura atunci cand un copil aterizeaza la propriu intr-o capsula in padurea din apropiere. inconjurat cu dragoste, baiatul se simte, totusi, diferit de ceilalti copii, iar la varsta adolescentei incepe sa se manifeste ciudat. Semne care par initial doar bizarerii devin tot mai ingrijoratoare pentru cei apropiati, culminand cu episoade de toata groaza. Sa fie oare darul divin un blestem mascat? Aflati din “Brightburn” / “Focviu” - din 10 mai a.c., la cinema.

Recomandat persoanelor cu varste de minimum 15 ani, filmul este regizat de David Yarovesky, dupa un scenariu de Brian Gunn & Mark Gunn. Din distributie fac parte Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn, Matt Jones si Meredith Hagner. Trailerul poate fi urmarit mai jos:

 

Din 21 iunie 2019, am avut actiune, umor si aventura din plin, in noul film “Men In Black: International”, cel de-al patrulea film din serie.

Oamenii in negru au luptat intotdeauna pentru a proteja planeta de lichelele universului. Toate incercarile de pana acum sunt insa pistol cu apa, fata de provocarea suprema: ii tradeaza chiar cineva din sanul organizatiei! Cine sa fie oare “cartita”?

Echipa de productie il include pe Steven Spielberg, iar regia este asigurata de F. Gary Gray, dupa un scenariu scris de Art Marcum & Matt Holloway, pornind de la personajele create de Lowell Cunningham pentru seria de benzi desenate “Malibu Comic”. Din distributie fac parte Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson si Liam Neeson. Filmul este recomandat pentru audienta generala.

 

Mult-asteptatul “Spider-Man: Far From Home” ne-a prezintat, din 5 iulie, noile peripetii ale lui Peter Parker, aflat in “turneu” prin Europa. 

Super-eroul (interpretat de Tom Holland) plecase cu gandul sa se relaxeze in vacanta alaturi de prieteni si iubita, cand planurile ii sunt brusc deturnate de justitiarul Nick Fury (Samuel L. Jackson), care-l solicita intr-o misiune urgenta. Daca vacanta este deja compromisa, macar are ocazia sa intre in istorie dezlegand un mister ce tine toata lumea cu sufletul la gura: cine sau ce sunt creaturile care “rasar” ca prin minune chiar din elementele naturii si fac ravagii pe continent?

Filmul este regizat de Jon Watts, dupa un scenariu de Chris McKenna & Erik Sommers, iar distributia ii mai include pe Jake Gyllenhaal, Michael Keaton, Zendaya, Jon Favreau, Marisa Tomei.

 

Pe 9 august am descoperit “Once Upon A Time In Hollywood” / “A fost odata la… Hollywood” - cel de-al 9-lea film al lui Tarantino, care semneaza atat regia, cat si scenariul. 

In anul 1969, o noua lume se intrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate cam ii prinde pe picior gresit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) si dublura care ii interpreteaza cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt). in timp ce aceºtia se straduiesc sa se afirme in noul context, actrita Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicata intr-o poveste suspecta, legata de crimele odioase ale clanului Charles Mason. Povestea are mai multe linii narative, in stilul “Pulp Fiction” care l-a consacrat pe Tarantino, toate convergand spre acelasi punct. 

Filmul e plasat in momentul de culme al revolutiei hippie si al noului Hollywood”, declara Quentin Tarantino, care are deja in palmares doua trofee Oscar. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=H04N7H9k9Ac 

Animatia “Angry Birds 2” se lansat in cinematografe pe 16 august 2019 si ne promitea o super-distractie, sa ne mearga fulgii de ras! 

S-ar zice ca pe Insula Pasarilor nu s-a schimbat nimic. Devenite vedete, inaripatele nezburatoare se tot razboiesc cu porcusorii verzi si s-ar zice ca nimic nu va opri vreodata aceasta ciondaneala. Pana cand apare o noua insula la orizont si astfel cele doua tabere sunt nevoite sa se alieze. Cum arata echipa de soc si ce planuri (nu) are pentru cucerirea noului teritoriu aflam din 16 august, la cinema.

Comedie pentru intreaga familie, animatia bazata pe celebrul joc creat de Rovio Entertainment este regizata de Thurop Van Orman, dupa un scenariu de Peter Ackerman. Actorii care dau voce personajelor in versiunea originala sunt Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones, Bill Hader, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Danny McBride, Peter Dinklage, Zach Woods, Dove Cameron, Lil Rel Howery, Beck Bennett, Nicki Minaj, Brooklynn Prince.Animatia va rula in format 3D, in versiunea subtitrata sirespectiv dublata in limba romana.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un fapt inedit s-a intamplat la Cupa Mondiala in anul 2006. Elvetia a fost eliminata in optimi fara sa primeasca gol in toate meciurile - 3 in grupe si unul in optimi (a fost eliminata in optimi de Ucraina la loviturile de departajare 0-3).

› vrei mai mult

Bancul zilei

O blonda se duce la o pizzerie din oras.Vine chelnarul si o intreaba:
-Ce pizza doriti?
-La Scala!
-Si in cate bucati vreti sa vio tai:6 sau 12?
-Pai in 6 ca nu pot mainca 12 bucati!!!!!!

› vrei mai mult