Cauti un stomatolog pentru copilul tau? Avem cea mai buna solutie!

9 iulie 2020, 16:18

KopfZeit
Problemele dentare la copii pot fi foarte neplacute. Cei mici suporta greu disconfortul provocat de cate o carie buclucasa, nu se mai alimenteaza corect pentru ca au dificultati la mestecat si chiar si cosumul de lichide poate fi neplacut, daca acestea sunt prea calde, prea reci sau prea dulci. Daca, odata cu varsta, mai apar si probleme care necesita aparat dentar sau alte interventii, parintii au mult de furca in a gasi un dentist pentru copii, iar o vizita in cabinetele stomatologice clasice poate fi stresanta pentru cei mici. Avem, insa, vesti bune!

Doi parinti care au aflat pe propria piele cat de dificil poate fi sa gasesti un cabinet de stomatologie copii atunci cand antipaticele cariute cereau sa fie duse la dentist, au decis sa infiinteze un lant de clinici dedicate celor mici, in care toata atentia se concentreaza pe confortul lor fizic si psihic in timpul interventiilor.

Pentru parintii si copiii din Bucuresti exista clinicile KopfZeit, deschise in sectoarele 3, 6 si, mai nou, in sectorul 1. Aici vizita la dentist va decurge cu zambete si se va incheia la fel, datorita echipei de specialisti obisnuiti sa lucreze cu cei mici, decorului specific copilariei si dotarilor moderne, situate la cele mai inalte standarde.

Chiar daca ai avut grija ca dintisorii copilului tau sa aiba parte de atentia cuvenita inca de la aparitia lor, chiar daca l-ai invatat cu periajul corect si zilnic, dulciurile atat de drage copiilor lasa intr-un final urme. Cariile nu trebuie neglijate, chiar daca sunt formate pe dintii de lapte, iar acum tratarea lor nu mai este o problema, nici macar cand copilul este foarte reticent sau temator cand vine vorba de a merge la stomatolog.

Clinica KopfZeit3, deschisa chiar pe 1 Iunie 2020, este un adevarat cadou pentru copiii cu probleme dentare, mai ales pentru cei care au nevoie de dentist copii Baneasa, Otopeni sau in toata zona de nord a Capitalei. Aici, salile de asteptare, salile de activitati si cabinetele stomatologice sunt decorate si utilate cu tot ce este nevoie pentru ca un copil sa se simta chiar bine cand merge la dentist. Jocurile si pardoseala Magix vor asigura micilor pacienti confort si distractie.

Cabinetele au fiecare cate o tematica draga copiilor, fiind botezate cu numele unor personaje arhicunoscute cum ar fi Jazz, Sponge Bob, Alice in Tara Minunilor, Dino sau Panda. Totul a fost gandit astfel incat copiii sa nu simta nici cel mai mic disconfort cat timp simpaticii medici au grija sa ii scape de probleme; inclusiv in momentul in care se aseaza in scaunul de la stomatolog cei mici vor putea intra intr-o poveste, iar timpul va trece mult mai usor. Specialistii de la KopfZeit au si o prietena speciala. Numita inhalosedare copii, procedura ii va ajuta pe pacientii mai mici sau mai mari sa astepte cuminti si linistiti ca doctorul sa isi faca treaba si sa ii scape de problemele care le-au creat disconfort.

De acum, indiferent in care clinica KopfZeit vei decide sa iti duci copilul, poti fi sigur, ca parinte, ca el va scapa de probleme si, mai mult, va pleca acasa doar cu un zambet pe fata, nu si cu teama de a se intoarce vreodata pe scanunul stomatologului.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Azi e o zi deosebita pentru tine. Orice ar fi, nu trebuie sa lasi nimic sa-ti afecteze moralul.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Daca cineva ar putea vedea un atom ar avea parte de o ''priveliste'' ciudata pentru ca atomii nu prea sunt alcatuiti din mare lucru. In centrul unui atom se gaseste un mic punct numit nucleu. In jurul lui se rotesc, ca planetele in jurul Soarelui, mici puncte de materie numite electroni. Totusi, intre electroni si nucleu, exista mult spatiu liber, ceea ce insemna ca noi toti, fiind alcatuiti din atomi, suntem formati din mult spatiu gol.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un copil plangea pe holul scolii. Invatatoarea il intreaba:
- De ce plangi?
- Un copil mi-a dat jos placinta.
- Dar a fost cu intentie?
- Nu, a fost cu branza.

› vrei mai mult