Castelul Fermecat- un spectacol interactiv, cu muzica live

29 ianuarie 2015, 14:34

Compania de Teatru Ingenuo ii invita pe cei mici la o noua reprezentatie a spectacolului „Castelul Fermecat” Duminica, 1 Februarie, ora 11 la Bistro by Green Hours (Calea Victoriei 120).

“Castelul Fermecat" este o piesa de teatru interactiva, in care muzica live, veselia si intamplarile haioase, dar pline de talc se impletesc armonios.
Castelul Fermecat - un spectacol interactiv, cu muzica liveEroina basmului, Mofturica, o printesa lenesa si rasfatata cade sub vraja magicianului Bagheta Argintie. Pentru a deveni un copil ascultator si harnic, rupand in acest fel blestemul aruncat asupra ei, tanara printesa trebuie sa ajute trei fiinte aflate la grea incercare. Strabatand imparatia in lung si-n lat, are ca unic ajutor sprijinul copiilor.

Spectacolul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani.
Castelul Fermecat - un spectacol interactiv, cu muzica liveCastelul Fermecat - un spectacol interactiv, cu muzica liveTextul, regia si muzica sunt semnate de Geo Visan, actor ce face parte de altfel si din distributie, alaturi de Clara Cretu.

“Lasam visurile copilariei sa alunece agale, pe ritmurile vesele ale muzicii live, in vreme ce jocurile actoricești tes povești care sa le fure atentia micilor neastamparati. in plus, pentru toti piticii care ne urmeaza in aventuri, promitem peripetii alaturi de personaje faimoase, care cunosc cele mai ascunse secrete din lumea basmelor si cele mai frumoase vraji ce le vor starni imaginatia. De asemenea, deoarece toate spectacolele noastre sunt educative, fiecare prichindel  are de invatat o multime de lucruri de la personajele sale preferate.” (Geo Visan)
Biletele au costul de 20 Lei si pot fi rezervate la adresa de email rezervari@ingenuo.ro, urmand a fi achitate si ridicate in dimineata evenimentului.

Infiintata in 2012, Compania de Teatru Ingenuo (www.ingenuo.ro) se adreseaza atat publicului matur prin spectacole ce au la baza texte originale, umor fin, idei ce inspira, cat si copiilor, prin piese interactive cu muzica live, ce prezinta povesti noi, pline de invataminte.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Singura pasare fara aripi este pasarea kiwi, din Noua Zeelanda.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- La examen e ca la teatru, zice profesorul. Eu reprezint spectatorii, dumneata pe interpretul principal.
- Domnule profesor, trebuie sa asteptam, zice elevul.
- De ce? intreaba profesorul.
- Asteptam sa apara si sufleurul, raspunde elevul.

› vrei mai mult