Cartoon Network si-a unit fortele cu designerul britanic de moda Katie Eary, pentru o noua colaborare inspirata de "Fetitele Powerpuff"

19 februarie 2018, 13:37

 

Prima colectie pentru femei a designerului a fost prezentata in ajunul Saptamanii de Moda de la Londra

Colectia de 15 piese sarbatoreste puterea feminina, egalitatea si diversitatea

 

Colaborare inspirata de "Fetitele Powerpuff"

 

O noua colaborare intre ambasadorii Cartoon Network, “Fetitele Powerpuff”, si designerul de moda londonez, Katie Eary, a fost dezvaluita in ajunul Saptamanii de Moda de la Londra.


Prima colectie pentru femei, semnata Katie Eary, a fost prezentata intr-un show exclusiv la London Mayfair’s Maddox Gallery. Spectacolul a reprezentat un omagiu adus imputernicirii femeilor.


Colectia de 15 piese include bluze, tricouri, rochii si pantaloni, precum si o gama "mini-me" pentru femei puternice si fetitele acestora. Colectia va fi disponibila in cursul acestui an in magazine si in buticuri selectate din Europa, America de Nord si Asia Pacific. Pentru a susține lansarea, Eary creeaza concepte noi in magazine si vitrine speciale pentru comerciantii cu amanuntul.


Debutul designerului in moda pentru femei coincide cu aniversarea a 20 de ani a celebrului serial animat, “Fetitele Powerpuff”, onorand mesajul de imputenicire a generatiilor de fetite si femei, pe care acesta il poarta.


"Colaborarea dintre Fetitele Powerpuff si Katie Eary este una perfecta. Ambele marci impartasesc un stil vizual indraznet si un angajament neclintit de a celebra diversitatea, auto-exprimarea si egalitatea", a explicat Johanne Broadfield, vicepresedinte al Cartoon Network Enterprises EMEA. "Mai mult, faptul ca serialul a inspirat prima gama de femei pentru Katie Eary este o dovada a relevantei sociale si a atractivitatii marcii".


La randul sau, Katie Eary a spus: "Sunt un mare fan al Fetitelor Powerpuff si am fost foarte incantata de acest parteneriat. Mi-am propus si am reusit sa iau cu mine cele trei surori eroine intr-o noua era a imputernicirii femeilor. Colectia mea sarbatoreste diversitatea si spargerea stereotipurilor de gen, asa ca am combinat imprimeurile mele cu materiale luxoase pentru a crea indrazneala si har".


In curand, va fi creata o pagina speciala pe website-ul lui Katie Eary (www.katieeary.co.uk).

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul cuplu care a aparut la o ora de varf la televizor impreuna in pat au fost: Fred si Wilma Flinstone.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un boxer a intrat in lupta cam ametit si a incasat imediat o lovitura care l-a trimis la podea, dupa care a incercat sa se ridice.
- Stai jos pana la opt, a strigat antrenorul.
Luptatorul, balbaindu-se, intreaba:
- Si acum cat este ceasul?

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro