Cartoon Network lanseaza noi episoade ale serialului "Fetitele Powerpuff"

19 martie 2018, 14:52

Episoadele noi pot fi urmarite din 19 martie, de luni pana vineri, de la 14.20

Fetitele Powerpuff
Cartoon Network revine cu noi episoade din indragitul serial „Fetitele Powerpuff”. Episaodele sunt programate sa inceapa din 19 martie, de luni pana vineri, de la ora 14.20.


Cele trei surori supereroine, Blossom, Bubbles și Buttercup, cunoscute ca „Feti
tele Powerpuff”, sunt trei fetite cu o misiune importanta: sa salveze lumea inainte de ora de culcare. Impreuna, protejeaza orasul Townsville de raufacatori si de planurile lor malefice. Sa jongleze intre scoala, teme si luptele cu raufacatorii, nu este tocmai o sarcina usoara, dar Blossom, Bubbles si Buttercup sunt pregatite pentru orice, oricand. Inarmate cu super-puteri si cu prieteni de nadejde precum primarul orașului Townsville sau profesorul Utonium, „Fetitele Powerpuff” salveaza intotdeauna lumea inainte de ora de culcare.

 

Serialul sarbatoreste anul acesta cea de-a 20-a aniversare. Animatia s-a transformat rapid intr-o emblema “girl power”, devenind o sursa de inspiratie pentru generatiile de fete si femei tinere inca din momentul lansarii, in noiembrie 1998. Cea de a patra sora, Bliss, se va intoarce si ea pe micile ecrane pe parcursul intregului an.

 

Din momentul in care au inceput sa salveze lumea inainte de culcare, cele trei surori, Blossom, Bubbles și Buttercup, au devenit mai mult decat simple personaje intr-un serial pentru copii, ele s-au transformat rapid intr-un fenomen global, purtand cu ele un mesaj de imputernicire, mesaj care apare si astazi in noile episoade.

 

Animaþia a caștigat premiul Gracie in 2017 la categoria "Seriale de familie", fiind recunoscuta drept un program de inalta calitate pentru fete si femei. Serialul a jucat, de asemenea, un rol important in angajamentul general al Cartoon Network pentru educatia STEAM, inspirandu-i pe copii sa invete programarea cu episoade si programe speciale,

 

Cu vanzari de peste 2,5 miliarde de dolari in comertul cu amanuntul generate de la debutul sau si pana acum, "Fetitele Powerpuff" este una dintre cele mai durabile marci Cartoon Network din toate timpurile. De-a lungul anilor, Cartoon Network a colaborat cu un grup de peste 150 de parteneri de licentiere globali, jucarii, imbracaminte, publicatii si divertisment. Printre parteneri se numara: designerul Jeremy Scott si Moschino, intr-o colaborare globala de moda lansata in 2016, Hot Topic, C & A Department Store, Miniso, El Corte Ingles, TVOE, Fyodor Golan, Saucette, Bizuu, Peripera Modificator, impreuna cu Spin Master, McDonalds, Ferrero, Cold Stone Creamery, IMG Worlds, Cartoon Network Amazone, Live Nation, Hachette si multe altele.

 

Powerpuff Girls este produs de studiourile Cartoon Network, Nick Nick Jennings fiind producator executiv si Bob Boyle producator co-executiv. Serialul creat de Craig McCracken a avut premiera in 1998 si a castigat doua premii Emmy.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Hipopotamii au ucis mai multi oameni decat orice alt animal.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula vine acasa teribil de nervos. Cand vede farfuria cu mancare pe masa, o ia si o arunca pe fereastra. Nevasta-sa il priveste mai intai linistita, apoi arunca si ea -pe geam- scaunul si masa.
Hei, ce faci? - striga Bula.
Te ajut, iubitule! Am inteles ca vrei sa mananci in gradina!...

› vrei mai mult