Cartoon Network lanseaza mini-seria animata Dincolo de hotarul gradinii

1 aprilie 2015, 12:24

Vino alaturi de cei doi frati, Wirt si Greg, in aventura lor plina de mister, unde exista o multime de rasturnari de situatie. Prima mini-serie anjimata Cartoon Network, Dincolo de hotarul gradinii, va avea premiera luni, 6 aprilie, de la 19:05, si va fi difuzata pe parcursul a cinci seri. Cele zece episoade pline de aventura si mister au fost realizate de Patrick McHale (Sa-nceapa aventura) in Studiourile Cartoon Network si aduc pe micul ecran vocea cantaretului Alex Velea, care il interpreteaza in limba romana pe Wirt.
Cartoon Network lanseaza mini-seria animata Dincolo de hotarul gradiniiDincolo de hotarul gradinii este povestea celor doi frati, Wirt (dublat in limba romana de Alex Velea) si Greg, care se trezesc pierduti in Necunoscut, o padure misterioasa in deriva. Cu ajutorul Padurarului intelept si a lui Beatrice, o mierla albastra, Wirt si Greg trebuie sa calatoreasca prin ciudatul taram, in speranta ca vor gasi drumul spre casa. Nucleul seriei Dincolo de hotarul gradinii este povestea celor doi frati care incearca din rasputeri sa gaseasca directia corecta, numai ca Wirt se pierde in propriile ganduri, iar Greg rataceste prin minunata si distractiva lume din jurul sau.
Alex Velea inregistrand Dincolo de hotarul gradinii“Este pentru prima data cand pun voce pe un personaj animat. A fost o provocare, pentru ca nu am mai facut niciodata asta. A trebuit sa inteleg foarte repede personajul si sa ma transpun, sa intru în pielea lui Wirt, sa fiu natural si sa nu las impresia ca intepretarea e una fortata. Cei de la studioul cu care am inregistrat au multa experienta si multa rabdare si m-au ajutat. Cred ca impreuna am facut o treaba foarte buna si dublajul a iesit foarte bine”, a declarat Alex Velea.
Cartoon Network lanseaza mini-seria animata Dincolo de hotarul gradiniiCu un vizual uimitor, Dincolo de hotarul gradinii ne ofera sentimentul unei povesti nostalgice, inspirata din cultura folk, cu o multime de ilustratii clasice, iar coloana sonora ne prezinta o multime de melodii americane ce au influentat intreaga industrie muzicala (Chris Isaak, Bebe Neuwirth, John Cleese, Shannyn Sossamon, Jack Jones, Samuel Ramey, Tim Curry, Deborah Voight si multi altii).
Cartoon Network lanseaza mini-seria animata Dincolo de hotarul gradiniiDincolo de hotarul gradinii se bazeaza pe scurtmetrajul lui Patrick McHale, Tome of the Unknown, care a primit premiul Bruce Corwin pentru cea mai buna animatie de scurt metraj de la Festivalul International de Film Santa Barbara, editia 2014. Produs de Cartoon Network, scurt-metrajul Tome of the Unknown se alatura listei de scurt-metraje care s-au transformat rapid in seriale Cartoon Network (Un show obisnuit, Steven Univers, Unchiul Bunic, Clarence sau seria We Bare Bears).

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Echilibrul emotional va fi puternic zdruncinat astazi cand vei fi pus/a in fata unei nedreptati evidente. Chiar daca ai slabe sanse sa iti revii din aceasta situatie, tot trebuie sa incerci! Nu te lasa dominat de emotii!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Revolutia care a facut ca Brazilia sa fie o tara republica a fost atat de lipsita de evenimente incat cei care i-au fost martori nu au stiut ca s-a intamplat, iar imparatului detronat nu i-a pasat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

un pescar prinde un peste.
pescarul:te-am prins!acum te voi servi la cina mea copioasa!
pestele:nu multumesc,am mancat.n-am putea merge la cinema?

› vrei mai mult