Cartoon Network lanseaza "Mao Mao, Heroes of Pure Heart" si "Tig N' Seek", noi animatii de comedie si aventura

21 mai 2019, 16:27

"Insula taberei de vara" si "Mar si Ceapa" revin cu sezoane noi

 

Cartoon Network va lansa doua noi comedii originale de aventura, "Mao Mao, Heroes of Pure Heart", de la Parker Simmons, o poveste despre o pisica samurai care lupta impotriva raului și prietenii sai credincioși, și "Tig N 'Seek", un serial creat de Myke Chilian. Cunoscut pentru conținutul sau surprinzator și redefinind ceea ce inseamna sa fii un brand pentru generația de astazi, Cartoon Network investeste in dialogul cu fanii, aducând povesti autentice și personaje care inspira. 

Captivanta animatie "Insula taberei de vara", creata de Julia Pott, va avea un al doilea sezon, in timp ce comedia "Mar si Ceapa" va lansa un nou sezon complet. Toate serialele fac parte din proiectul global artists Program, cunoscut pentru cresterea unei noi generații de creatori de animatii și pentru dezvoltarea de noi productii.

 Aceste noi seriale, precum si cele care se intorc cu episoade noi, vin sa se alature seriilor de succes care au fost lansate in trecut peste tot in lume de Cartoon Network. 

Mao Mao, Heroes of Pure Heart

• "Mao Mao, Heroes of Pure Heart" va spune povestea serifului Mao Mao, un personaj exploziv si un erou celebru, a lui Badgerclops și a lui adorabat, adorabilii sai prieteni, care lucreaza impreuna pentru a aduce dreptatea și pacea oamenilor din vale. Serialul va fi lansat official pe 1 iulie, la Cartoon Network. animatia este o productie a Studiourilor Cartoon Network și Studios Titmouse.

• "Tig N'Seek" este povestea unui baietel de 8 ani, Tiggy, și a pisicii sale, Gweeseek, in cautarea de lucruri pierdute din orasul Wee Gee. Cu atitudinea vesela a lui Tiggy și abilitatile extraordinare de a gasi obiecte ale lui Gweeseek, cei doi navigheaza cu umor printre problemele de zi cu zi ale departamentului Lost and Found. "Tig N'Seek" va fi lansat anul viitor.

• "Insula taberei de vara" se intoarce duminica, 23 iunie, cu noi episode. Calatoria magica a celor doi prieteni Oscar si Hedgehog continua, iar cei doi invata sa exploreze necunoscutul intrând in tot felul de aventuri mistice. in al doilea sezon, programat pentru toamna acestui an, misterele magice se dezvaluie pentru Oscar și Hedgehog. in calatoria lor, ei descopera lumi si personaje noi pe insula, cum ar fi: elfi, giganți, monștri, yeti și, desigur, vrajitoare adolescente.

"Mar si Ceapa" este programat sa revina pe micile ecrane in aceasta toamna, cu starul YouTube, Timothy DeLaGhetto, și multe alte surprize. Serialul va spune in continuare povesti despre cei mai buni prieteni Mar și Ceapa in timp ce experimenteza viata in marele oras, alaturi de prietenii lor.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai secetos loc de pe Pamant este Arica, in Chile. Precipitatiile ating aici 0,76 mm anual. In acest ritm, ar trebui un secol pentru a umple o ceasca de cafea.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Tata, pot sa ma uit la tv?
-Da.Dar numai sa-l nu deschizi!

› vrei mai mult