Cartoon Network lanseaza Gumboprovocarea

8 aprilie 2014, 16:31

Cartoon Network anunta lansarea unui concurs creativ, dedicat serialului Uimitoarea lume a lui Gumball, unul dintre cele mai populare seriale de comedie. Concursul se desfasoara in 9 tari europene, inclusiv Romania, si a inceput pe data de 7 martie, pe site-ul www.cartoonnetwork.ro. Participantii pot crea un nou personaj pentru serial, fie folosind jocul online, Gumbocreatorul, fie desenandu-l si incarcand poza acestuia pe site.
Cartoon Network lanseaza Gumboprovocarea Din ziua lansarii, peste 2600 de copii si-au creat propriul personaj si l-au incarcat pe pagina concursului.

In fiecare saptamana, pe parcursul a doua luni, cea mai buna creatie va fi transformata intr-o jucarie de plus unicat, lucrata manual, care va fi expediata castigatorului. La sfarsitul competitiei, dintre desenele castigatoare, creatorul lui Gumball, Ben Bocquelet, va alege un personaj care va aparea in promo-urile TV ale serialului, la Cartoon Network.
Cartoon Network lanseaza GumboprovocareaSerialul Uimitoarea lume a lui Gumball a fost creat de Ben Boquelet si a fost produs de studiourile Cartoon Network din Europa. Este o productie unica, ce imbina elemente de animatie 2D si 3D, astfel incat decorurile si ambientul par cat mai reale. Incepand cu lansarea sa, din 2011, serialul despre adolescentul Gumball si familia lui s-a plasat constant intre primele 10 seriale Cartoon Network din Europa. Productia a obtinut 15 premii renumite la nivel international, incluzand trei Premii BAFTA, trei Premii Kidscreen, doua Premii British Animation, un Premiu Annie, un Premiu Jeunesse, un Premiu Annecy Cristal etc.
Cartoon Network lanseaza GumboprovocareaUimitoarea lume a lui Gumball a devenit popular si pe platformele online existente. Suburban Karate Master, un joc online bazat pe serial, a fost jucat de peste 250 de milioane de ori in intreaga lume. Un videoclip lansat pe platforma sociala YouTube cu dansul personajului Banana Joe a fost vizualizat de peste 2,5 milioane de ori, iar o aplicatie pentru Android si iOS a fost descarcata de peste 500.000 de utilizatori.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Merele sunt mai eficiente decat cofeina pentru a te trezi dimineata.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi copii stau de vorba. Primul spune cu mandrie:
- Tatal meu e inginer. El face nave spatiale! Al tau ce face?
- Ce zice mama!

› vrei mai mult