Cartoon Network aduce si mai multa distractie cu serialele "Sa-nceapa aventura", "Un show obisnuit", "Unchiul Bunic", "Steven Univers" si "Clarence"!

31 iulie 2014, 15:50

Dupa succesul inregistrat la nivel mondial, Cartoon Network anunta lansarea a noi sezoane din „Sa-nceapa aventura” si „Un show obisnuit”, dar si lansarea a trei noi seriale: „Unchiul Bunic”, „Steven Univers” si „Clarence”.  

„Am creat un impuls global cu acest grup de seriale”, spune Rob Sorcher, chief content officer Cartoon Network. Acesta a precizat ca „angajamentul nostru este sa mentinem aceste comedii, mai ales ca au fost bine primite de publicul larg. Nu vom inceta sa credem cu tarie in talentul nostru creativ”.

Serialul fenomen „Sa-nceapa aventura” va reveni la Cartoon Network cu cel de-al saptelea sezon. Seria animata produsa in Studiourile Cartoon Network a fost un adevarat succes care a atras peste 132 de milioane de telespectatori in intreaga lume si a ajuns la peste 38,8 milioane de copii la nivel mondial. In Romania, sezonul 6 va avea premiera in primavara anului viitor.Sa-nceapa aventuraLa randul sau, serialul „Un show obisnuit” a primit unda verde pentru cel de-al saptelea sezon. Acest serial a ajuns la un numar impresionant de 109 milioane de telespectatori la nivel mondial si a fost urmarit de peste 32 de milioane de copii in intreaga lume. In tara noastra, sezonul 6 va fi lansat in 2015.
Un show obisnuitPostul de televiziune pentru copii va lansa in lunile urmatoare trei noi seriale de comedie originale: „Unchiul Bunic”, „Steven Univers” si „Clarence”. Reunite sub denumirea Cartoon Network – Noua Generatie, animatiile au fost create de Studiourile Cartoon Network din Statele Unite si sunt semnate de nume precum Peter Browngardt (“Sa-nceapa aventura”).

„Unchiul Bunic” este serialul care va deschide seria premierelor. Creat dupa scurtmetrajul cu acelasi nume, nominalizat la Premiile Emmy®,  noua animatie urmareste trasnaile Unchiului Bunic, un personaj “magic”, care este in acelasi timp si unchiul, si bunicul tuturor copiilor din lume.
Unchiul BunicCel de-al doilea serial, „Steven Univers”, spune povestea lui Steven si a trei eroi magici, Nestematele de Cristal. Alaturi de Granat, Ametist si Perla, Steven reuseste de fiecare data sa salveze lumea!
Steven Univers„Clarence” este serialul care celebreaza magia copilariei. Un baiat optimist, vioi si simpatic, Clarence vede intotdeauna partea buna a lucrurilor si vrea sa experimenteze orice pentru ca totul este uimitor! El are puterea de a transforma orice situatie intr-o perspectiva pozitiva.
Clarence

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Fiecare rege de la cartile de joc reprezinta cate un rege din istorie. Pica: Regele David; trefla: Alexandru cel Mare; inima rosie: Carol cel Mare; romb: Iulius Cesar.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula vede pentru prima data in viata lui un curcubeu:
- Mama, uite ce reclama frumoasa!

› vrei mai mult