Campionii campionilor!

12 decembrie 2012, 14:34

Turneul Campionilor Tenis10 i-a desemnat pe cei mai buni dintre cei buni

Miercuri, 12 decembrie. Sambata, 8 decembrie, micutii tenismeni alaturi de parinti si antrenori au poposit in baza clubului sportiv Dinamo, pentru ceea ce urma sa fie rasplata lui Mos Craciun pentru efortul depus de-a lungul anului pe terenul de tenis. Mai intai si-au facut aparitia temerarii de la Verde, care mai de care mai entuziasmati si nerabdatori sa ia parte la evenimentul anului pe Planeta Tenis10. Pe la pranz, au intrat nerabdatorii de la Rosu, alaturi de voinicii de la portocaliu, iar terenurile aratau de acum, asemeni unui musuroi de furnici harnice si cu scop precis in ceea ce au de realizat. Si pentru ca cei mici sunt cei mai seriosi atunci cand se joaca, prichindeii Cezar Mares, Matei Palcau si David-Ioan Voinescu au ramas seriosi pana la finalul turneului si au reusit sa castige Turneul Campionilor la Rosu, Portocaliu, respectiv Verde.
Turneul Campionilor Tenis10 i-a desemnat pe cei mai buni dintre cei buniIndiferent de rezultate, micutii tenismeni au ramas in continuare la eveniment, s-au jucat in permanenta, au legat prietenii si ne-au asigurat ca acum, in preajma Craciunului, povestea continua. E deja stabilit: Tenis10 a devenit jucaria lor preferata. Cand Mos Craciun si-a facut aparitia in ovatiile juniorilor, bradul s-a luminat de emotiile copiilor, iar toti cei prezenti au asistat la un moment magic.
Turneul Campionilor Tenis10 i-a desemnat pe cei mai buni dintre cei buniAlaturi de campioni s-a regasit si Raluca Olaru, una dintre jucatoarele profesioniste de tenis care fac cinste Romaniei. In ton cu evenimentul si mereu cu zambetul pe buze, Raluca ne-a impartasit gandurile si experienta ei legata de acest minunat sport. "Ma bucur din suflet ca am putut fi alaturi de micutii campioni. In tenis este foarte important sa iti placa sa practici acest sport, iar antrenorul sa stie sa il faca placut. Tin sa felicit MPG si toti sponsorii implicati, pentru ca efortul depus de acestia este foarte important pentru ca generatiile viitoare sa poata participa la astfel de evenimente sportive.”
Turneul Campionilor Tenis10 i-a desemnat pe cei mai buni dintre cei buniCel mai tanar campion, brasoveanul Cezar Mares a reusit sa castige toate partidele disputate la Turneul Campionilor. In ultimul act al competitiei a reusit sa o invinga pe Andreea Cristea, la capatul unui meci extrem de echilibrat, decis in final la punct decisiv. In varsta de numai 6 ani, Cezar a impresionat prin talentul si tenacitatea sa, iar viitorul Romaniei in tenis pare asigurat de micutii nostri campioni din Tenis 10.
Turneul Campionilor Tenis10 i-a desemnat pe cei mai buni dintre cei buniVenit din Constanta, campionul de la Portocaliu este si recordmenul circuitului Tenis10. Cu 110 partide jucate, din care 108 au fost castigate, Matei Palcau a impresionat intreaga multime prin jocul sau curat, elaborat si exact. Dupa ce a castigat grupa fara meci pierdut, Matei nu a coborat nivelul si a continuat seria partidelor reusite. In primele trei meciuri de pe tabloul eliminatoriu a pierdut doar doua puncte, iar in finala, cel mai bun jucator de la portocaliu pe 2012, l-a invins pe concitadinul Alexandru Teodor Popescu (7-3), la capatul unui meci cu un numar impresionant de spectatori. Avandu-l ca idol pe Roger Federer, Matei a imprumutat calmul si maturitatea din jocul elvetianului, iar la final ne-a  marturisit ca nu si-ar putea imagina copilaria sa fara experientele Tenis10.
Turneul Campionilor Tenis10 i-a desemnat pe cei mai buni dintre cei buniAl doilea campion din Brasov, David Ioan Voinescu a reusit sa castige finala disputata in fata galateanului Cristian Saigau, cu scorul de 10-6, asta dupa ce, in faza grupelor, campionul fusese invins de Cristian. Campion judetean la sah, David a reusit sa mute tactica in terenul de tenis, astfel incat si-a depasit rand pe rand adversarii si a reusit in final sa isi asigure titlul de campion absolut la culoarea Verde. Intrebat cine are principalul merit pentru reusitele fiului, domnul Voinescu ne-a declarat: "Pe primul loc este Dumnezeu care ne tine sanatosi, fapt fara de care nu se poate merge mai departe. Apoi este meritul lui, iar noi il sustinem si ne bucuram de el."

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Paul McCartney a declarat ca a adaugat la sfarsitul melodiei Beatles “A Day in the Life” un sunet pe o frecventa pe care numai cainii o pot auzi. Prin urmare, daca asculti melodia, fii atent la cainele tau. Cum reactioneaza la finalul cantecului?

› vrei mai mult

Bancul zilei

ce este un alergator pentru un canibal?
fast food

› vrei mai mult