CONIL Fest, Festivalul Integrarii, Editia a XVI-a

13 martie 2018, 11:50

 Palatul National al Copiilor este in sarbatoare! In preajma zile mondiale a Sindromului Down, Asociatia CONIL te invita sa arati ca ITI PASA! Vino in 17-18 martie 2018 la cea de-a XVI-a editie a CONIL Fest – Festivalul Integrarii si fii parte dintr-o lume a EGALITATII.


CONIL Fest 2018            CONIL Fest 2018


Pe parcursul celor doua zile, peste 1500 de copii tipici si cu dizabilitati ii vor purta pe cei prezenti intr-o lume a poeziei, dansului, cantului si al intrecerilor sportive, intr-un maraton artistic desavarsit, pus la cale de inimosii organizatori – Asociatia CONIL si Asociatia 3M in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin PROEDUS. Evenimentul, la care va asteptam in numar cat mai mare, face parte din calendarul de evenimente al anului 2018 propus de Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti.


Momente emotionante, pline de farmec si sensibilitate ne vor fi oferite de invitatii nostri de la scolile speciale pentru copii hipoacuzici, deficienti psihomotorii sau cu deficiente de vedere, copii diagnosticaþi cu autism, sindrom Down, retard sau tetrapareza, demonstrand astfel ca dincolo de orice dizabilitate exista o abilitate ce trebuie descoperita, incurajata si promovata.


La aceasta editie vor participa copii cu varste intre 3-18 ani din scoli, gradinite, asociatii, cluburi sportive si scoli speciale, publice sau private din Bucuresti, Vrancea, Brasov, Arad, Buzau, Prahova, Ilfov si Giurgiu.


Scopul organizatorilor, Asociatia CONIL si Asociatia 3M in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucurestiprin PROEDUS este de a sprijini integrarea copiilor cu cerinte speciale educationale precum si promovarea talentelor de orice fel. Pe parcursul celor doua zile de festival intrareapublicului in sala este libera.


Premiile participantilor vor fi oferite copiilor de personalitati marcante ale vietii economice, culturale sau sportive dintre care ii amintim pe: Ioana Maria Moldovan, Nicole Cherry, Mihaela Tatu, Laura Oprea, Andreea Paul, Daniela Palade Teodorescu si lista este in continuare deschisa.


Parteneri media: iexplore.ro, Hai cu Dacia, Radio Gold FM, CSA Steaua Bucuresti, Radio Romania Actualitaþi, Agerpres,www.gradinitebucuresti.ro, www.galasocietatiicivile.ro, www.gokid.ro, clopotel.ro, Bucharest Cultural Events, Scoala de Televiziune iMediaPro, gratuitor.ro , vinsieu.ro, romaniapozitiva.ro, si multi altii


Sponsori: Chipita Romania, Tymbark, Aqua Carpatica, Editura DPH, Dulciuri Kovacs, Aventura Park Cernica, Musette, Editura Integral, Micile Emotii Mari, Adevarul Holding, Banca pentru Alimente, Vel Pitar, Omfal Educational si multi altii.


Va asteptam cu mic cu mare la cea de-a XVI -a editie a CONIL Fest, Festivalul Integrarii!


Afis CONIL FEST 2018

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Queen Isabella of Castile se lauda ca a facut doar de doua ori baie in viata ei: la nastere si cand s-a maritat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Invatatoarea ii zise lui Bula sa povesteasca despre povestile citite de el.
Bula zise:
-A fost odata,Scufita rosie,care,avea 3 iezi si iedul cel mare zise:Oglinda oglinjoara,iarba rea in foc de piara,piara dusmanii din tara.Dar,fata de imparat ramase gravida cu lupul si nascu motanul incaltat.Dupa acea,cei sapte pitici il impusca pe Zdreanta.
Invatatoarea intreba:
-Unde-l impusca pe Zdreanta?
Bula raspunse:
-Fix in ochii de faianta.

› vrei mai mult