Bob si Angelina, zilnic la JimJam

1 martie 2013, 13:24

Vremea povestilor - Bob pe santier: Trenuri
In 2 martie, de la orele 11:00 si 18:00
Bob pe santier: TrenuriIn acest episod, domnul Bentley va avea o mare surpriza atunci cand Bob ii va construi un set de trenulete. Tot el va ajuta apoi o familie de veverite sa isi gaseasca o casuta intr-un copac!
Bob pe santier: TrenuriCu ajutorul laptopului si al prietenului sau, micutul camion rosu, Bob ne arata cum se intampla toate acestea în lumea reala!

Vremea povestilor
Angelina Balerina: Angelina calatoreste cu vaporul
In 3 si 9 martie, de la orele 11:00 si 18:00

Domnisoara Lily are o veste interesanta. Domnul Operatski a invitat clasa acesteia sa participe la festivalul de dans din Dacovia si astfel, cu totii vor trebui sa se imbarce la bordul celei mai mari nave din lumea soriceilor.
Angelina Balerina: Angelina calatoreste cu vaporulAcolo, Angelina si Alice îl vor cunoaste pe Yuri, nepotul frumusel al domnisoarei Lily. Yuri, un fost dansator, este acum operatorul de radio al navei. Capitanul o invita pe domnisoara Lily la banchet iar Yuri comploteaza cu aceasta sa nu cumva sa îi spuna capitanului ca el este nepotul ei, fiindca doreste sa ii castige de unul singur respectul.
Angelina Balerina: Angelina calatoreste cu vaporulNava se loveste de un iceberg si este posibil ca aceasta sa ramana blocata pe mare timp de mai multe zile. Domnisoara Lily este devastata ca nu va mai putea ajunge la festivalul de dans din Dacovia. Angelina, insa, ii indruma clasa sa puna in scena reprezentatia pentru festival, asa incat pasagerii sa mai uite de necazuri. Yuri va aparea si el în spectacol alaturi de alti marinari si… se va intampla ceva de-a dreptul miraculos!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pentru a produce 1kg de miere, albinele trebuie sa viziteze 4 milioane de flori si sa parcurga o distanta egala cu de patru ori lungimea ecuatorului.

› vrei mai mult

Bancul zilei

doi copii numara o bila.
la un olment dat unul se incurca.....

› vrei mai mult