Bob Constructorul impreuna cu prietenii sai isi unesc fortele pe santier

22 februarie 2013, 11:42

Vremea povestilor - Bob pe santier: Trenuri
In 24 februarie, de la orele 11:00 si 18:00
Bob pe santier: TrenuriIn acest episod, domnul Bentley va avea o mare surpriza atunci cand Bob îi va construi un set de trenulete. Acesta va ajuta apoi o familie de veverite sa isi gaseasca o casa noua, intr-un copac!
Bob pe santier: TrenuriCu ajutorul prietenului sau, micutul camion rosu si al laptopului, Bob ne arata cum se intampla toate acestea in lumea reala!
Bob pe santier: TrenuriJimJam este un canal TV dedicat prescolarilor si parintilor acestora. Inca de la lansarea sa, din noiembrie 2006, canalul a castigat multa popularitate, fiind in prezent disponibil in peste 50 de tari din Europa, Asia Centrala, Africa si Asia. JimJam emite in 11 limbi pentru 14 milioane de abonati din lumea intreaga.

JimJam vine in sprijinul parintilor oferind un mediu sigur si distractiv pentru cei mici. In programele sale se regasesc cele mai indragite personaje animate de catre copiii din intreaga lume, cum ar fi Thomas si prietenii,  Bob Constructorul,  Pingu,  Barney,  Angelina Balerina si Pompierul Sam. La JimJam mai puteti urmari si Circul micutului Antonio, Gradina cu pufusori,  Eric Carle: Omida flamanda, dar si alte seriale interesante.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Este o zi minunata pentru tine chiar daca este posibil sa mai primesti si o veste proasta. Azi vei vedea doar partea plina a paharului, asa cum spune o vorba din batrani.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In 1963 francezii au trimis o pisica pe nume Feliette in spatiul cosmic.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La scoala profa il intreaba pe Bula:
-Poti sa-mi spui viitorul de la prezentul verbului "eu fur"?
-Sigur! "Eu voi ajunge la puscarie

› vrei mai mult