"Barbati in negru" revin in forta la cinema

18 iunie 2019, 09:39

Asteptarea fanilor "Men in Black" / "Barbati in negru" a luat sfarsit! Noua productie din celebra franciza se lanseaza pe marile ecrane din Romania vineri, 21 iunie 2019, cu avanpremiere pe 19 si 20 iunie a.c. Comedia SF de actiune "Men in Black: International", cu Chris Hemsworth si Tessa Thompson in rolurile principale, ii va purta pe cinefili din Londra in Marrakech si din Italia in Paris, intr-un regal de aventuri super-antrenante si efecte speciale spectaculoase.

 

De la lansarea primului "Men in Black", in 1997, extraterestrii malefici si-au extins zona de actiune in univers, asa ca si agentia guvernamentala MIB trebuie sa fie mai pregatita ca oricand pentru a contracara atacurile asupra omenirii. Noile amenintari extraterestre pot lua orice forma, inclusiv a unui agent al MIB, asa ca agentii pornesc cea mai dificila misiune de pana acum: aceea de a detecta un eventual tradator din cadrul organizatiei.

Alaturi de consacratii agenti H (Chris Hemsworth), High T (Liam Neeson) si O, sefa MIB (Emma Thompson), intra in "scena" ambitioasa M (Tessa Thompson). Pe cand avea sase ani, Molly traise, alaturi de parintii ei, o experienta extraterestra. Cand agentii MIB au vizitat-o, a reusit sa se sustraga procesului standard de stergere a memoriei cu ajutorul dispozitivului Neuralyzer. Ani intregi a cautat adevarul despre extraterestrii de pe Terra si misteriosii oameni in negru, pana cand a reusit imposibilul: a descoperit sediul MIB, organizatia care trebuia sa fie de negasit. Demonstrand ca are stofa de agent, primeste o noua identitate si imbraca legendarul costum negru. De-acum, nu mai trebuie decat sa faca echipa cu H. Floare la ureche? As!

La scurt timp dupa ce il intalnesc pe regele extraterestru Vungus, acesta este ucis. Cum Vungus avea o arma extrem de distructiva, ce ar putea anihila intreaga omenire, agentii pornesc intr-o misiune de anvergura, pe diverse meridiane, pentru a salva lumea de pericolul iminent. Astfel, calatoresc din New York la Londra, in Maroc, Italia si Paris, rascolesc un magazin de antichitati din Marrakech, se aliaza cu un mic extraterestru si o infrunta pe excentrica traficanta de arme Riza (Rebecca Ferguson). Cel mai mult le dau de furca maleficii frati gemeni imigrati de pe alta planeta, interpretati de dansatorii Laurent si Larry Bourgeois (Les Twins), care au jucat alaturi de Beyoncé si Jay-Z si ale caror videoclipuri au milioane de vizualizari pe YouTube. 

"Men in Black: International" aduce noi elemente, efecte si personaje, inclusiv unele create digital. Realizatorii au optat pentru o scenografie in stil Art Deco, iar filmarile s-au realizat in Londra si New York, in piata aglomerata din Marrakech, in desertul Merzouga, la Tanger si in Ischia, o insula din Marea Tireniana. Specialistii in efecte speciale s-au intrecut in inventivitate, iar costumierii si cascadorii nu s-au lasat mai prejos: agentii au acum costume negre special reinventate pentru lupta cu extraterestrii, echipamente high-tech ultimul "racnet" si masini super-sofisticate – un Jaguar SJ6, un Lexus RC F si o motocicleta zburatoare.

Regia ii apartine lui F. Gary Gray (care a mai realizat The Fate of the Furious, comedia Friday si drama Straight Outta Compton). Scenaristii Art Marcum & Matt Holloway (care au creat si Iron Man) s-au inspirat din filmele anterioare ale seriei si din benzile desenate de Lowell Cunningham. Producatori raman aceiasi Walter F. Parkes si Laurie MacDonald, carora li se datoreaza toate cele patru filme ale francizei, iar printre producatorii executivi se numara si Steven Spielberg. Din distributie mai fac parte Kumail Nanjiani si Rafe Spall. 

Productia realizata de Amblin Entertainment si Parkes+MacDonald Image Nation si prezentata de Columbia Pictures, in colaborare cu Tencent Pictures, dureaza 115 minute, este recomandata audientei generale si distribuita in Romania de InterComFilm Distribution. 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Spre deosebire de zilele trecute, acum chiar poti spune ca totul este in regula. Indiferent ca e vorba de rude, prieteni sau colegii de scoala, te vei simti cu adevarat respectat/a si de aceea, trebuie sa continui sa adopti aceeasi atitudine!

› vrei zodia ta

Cultura generala

De cele mai multe ori, singurele persoane ucise in jafurile din banci sunt chiar hotii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

---Gigel ,de ce l-ai lovit pe costel?intreaba profesorul
---Pai m-a facut hipopotan cu doua luni in urma
---si de ce l-ai lovit acum?
---Fiindca deabea cum am vazut cum arata un hipopotan
hi hi hi hi

› vrei mai mult