Avem si noi Supereroi

22 octombrie 2012, 17:51

Campania ”Avem si noi Supereroi” s-a nascut în 2011 si vrea sa creasca odata cu voi.
Modele demne de urmat vin din foarte multe domenii si prin tot atatea mijloace. Aceasta campanie este cea mai importanta marca a Asociatiei pentru Promovarea Istoriei Romaniei , asa ca noi promovam aventurile Supereroilor decupati din basmele romanesti.
Avem si noi Supereroi Pe Greuceanu, Fat-Frumos sau Ileana Cosanzeana ii veti regasi în fiecare dintre voi, daca sunteti curiosi sa-i descoperiti. Pentru asta, ne-am pus putin în locul vostru si am gasit cele mai ingenioase metode pentru a va starni interesul.
Avem si noi SupereroiLa scoala, pauzele se anunta vesele si pline de actiune. Caravana ”Avem si noi Supereroi” i-a dat start lui ”Greuceanu”, prima piesa de teatru care va anima zilele ploioase din aceasta toamna. Si pentru ca vrem sa-i aveti cat mai aproape pe Supereroii preferati, v-am pregatit o super-colectie de produse personalizate: de la caiete la carti de colorat, penare, carti cu povesti, albume de colectie si jucarii pentru a da un plus de culoare copilariei.

Timpul liber este important pentru noi toti si de aceea vrem sa evitam plictiseala. Site-ul avemsinoisupereroi.ro va ofera, prin sectiunea Super-magazin, cateva instrumente de distractie.

Indiferent ca vorbim despre telefon, Ipad sau calculator, Supereroii sunt pregatiti pentru orice provocare. Puzzle-ul, sofisticat si deloc complicat, disponibil si în varianta IOS si Android asteapta doar sa fie descarcat si descifrat. Personajele vostre preferate vor prinde viata în cea mai vesela si distractiva colectie de banda desenata, totul sub atenta supraveghere a celui mai colorat wallpaper.

 Sectiunea ”Jocuri” este completata de un exercitiu de atentie si rabdare. ”Gaseste diferenta” este jocul în care Supereroii au nevoie de toata concentrarea vostra . Si pentru ca aceasta campanie sa ramana in sufletul vostru odata cu trecerea timpului, v-am pregatit un album de colectie. Toate cele 23 de personaje proiectate sa apara în aceasta campanie îti vor sopti, peste ani, ”A fost odata ca niciodata…” de pe raftul bibliotecii.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai adanc lac de pe Pamant este Lacul Baikal, din Siberia. Acesta are mai bine de 1,7 Km adancime iar apa de aici reprezinta aproximativ 20% din apa "dulce" aflata in stare lichida de pe Pamant. De mentionat, ca in ultima perioada, zona lacului se confrunta cu seceta din cauza schimbarilor climatice dar si din cauza poluarii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi politisti merg pe trotuar. Unul il intreabape altu:
-Unde mergi ,colega?
Celalalt raspunde:
-Nu stiu! Da' tu unde mergi?
-Nici eu nu stiu! Dar hai pe-aici ca-i mai aproape.

› vrei mai mult