Au aparut noile editiii PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

27 noiembrie 2015, 11:50

IARNA ASTA CASTIGA SUPER PREMII SI BUCURA-TE DE SUPER CADOURI IMPREUNA CU PIPO, DOXI SI TERRA MAGAZIN!

Noua editie PIPO are tema VREMEA DORINTELOR! si vine insotita de un CADOU inedit – SET DE POPICE CU BILA!  Nu ratati concursul Disney Junior din revista, unde poti CASTIGA super premii: rucsaci, jucarii de plus si cani speciale cu Printesa Sofia si Capitanul Jake! Din cuprins:  27 de fise de lucru: Mini-proiect 1 decembrie; Poveste inedita Scufita-Rasfat-cu-drag;  Fisa Sunetele si literele E si U; Povesti in imagini (Mos Nicolae si Mos Craciun), FELICITARI DE SARBATORI, Educatie rutiera, Elemente de matematica, Inuka stie multe despre stelele cazatoare etc.
Au aparut noile editiii PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN! Noua editie DOXI are tema JUCARII CU BUCURII si contine 7 povesti deosebite cu final neasteptat si poezii ilustrate, completate de fise de lectura. Include un super CADOU – SET DE 4 MARKERE FLUORESCENTE!
Au aparut noile editiii PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!Noua editie TERRA MAGAZIN include un SUPER-DOSAR – FENOMENE METEO CIUDATE si un super CADOU – SET DE 4 MARKERE FLUORESCENTE! NOU! Din aceasta editie, fiecare articol este insotit de intrebari inedite care te ajuta sa intelegi mai bine textul!  Din cuprins: GEOGRAFIE Cele mai ciudate fenomene meteo  - Grindina uriasa, Fulgerul volcanic, Norii rulou, Curcubeiele de foc, Ploaia de animale, Furtunile de praf, Tornadele de foc, Dunele de nisip care canta, Norii gauriti; Scurt ghid al norilor; De sunt gauri negre in stratul de ozon?;  FIZICA De ce este cerul albastru?;  BIOLOGIE: Fluturii; Pasarile de prada; ANATOMIE: Stiinta vederii; ISTORIE: Cum a distrus Vezuviul orasul roman Pompei. INCLUDE CALENDARUL OLIMPIADELOR SI AL CONCURSURILOR SCOLARE DE GEOGRAFIE (interjudetene, nationale si internationale) din anul scolar 2015-2016.
Au aparut noile editiii PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Crapul este considerat fiinta cu cele mai multe oase de pe Pamant. Crapul are 4386 de oase (omul are in medie aproximativ 223 oase).

› vrei mai mult

Bancul zilei

o fata intra intr-un magazin de animale shi intreaba :
avetzi iepulashi?
la care vanzatorul ii raspunde:
vlei unul negru sau unul alb shi pufos ?
fata raspunse cu un zambet dragutz :
cled ca pe pitonul meu nu-l inteleseaza

› vrei mai mult