Au aparut noile editii din revistele tale favorite: PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

4 februarie 2015, 12:40

Afla din revista Pipo mai multe despre apa si foc si alege dintre 7 modele inedite de felicitari pentru Dragobete si 8 Martie!
Descopera impreuna cu revista cadoul lui PIPO: un covoras de burete cu litere sau cifre decupabile!
Au aparut noile editii din revistele tale favorite: PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!Doxi te asteapta cu un numar special, care include o vanatoare de comori! Aduna diamantele, participa la concurs si poti castiga cu super premiu surpriza.

Terra Magazin include o macheta 3D cadou si un dosar spectaculos: Viata pe TERRA: Mari Extinctii planetare. In acest numar: Amazonia, uimitoare * Ce sunt mangrovele? * Maretul baobab * Urangutanii * Supravietuind in Antarctica * Cursa pentru cucerirea Polului Sud * Padurea ecuatoriala – o lume tridimensionala, etajata! * Castelul Neuschwanstein – inspiratia lui Walt Diseny * Lumina si culoare – 2015- Anul international al Luminii * Desertul – Un habitat unic. Concurs in revista! Castiga un smartphone Allview E2 Living!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe fiecare continent exista un oras cu numele "Roma".

› vrei mai mult

Bancul zilei

O bruneta,o satena,o roscata si o blonda sunt pe o insula care tocmai se rupe pe jumatate.La cativa kilometri departare era o alta insula.Ele isi propune sa inoate fiecare pana la ea.Se duce bruneta.Inoata ea ce inoata, oboseste si se ineaca.Se duce si satena inoata,inoata oboseste si se ineaca.Se duce roascata la fel ca si bruneta si satena.Se duce si blonda inoata, inoata la cativa metri zice:
-Ma intorc ca-am obosit.

› vrei mai mult