Au aparut noile editii din revistele PIPO, Doxi si Terra Magazin!

28 octombrie 2014, 14:27

Afla din Terra Magazin daca a fost facuta descoperirea secolului: locul unde s-a scufundat nava Santa Maria si asambleaza chiar tu macheta 3D a navei Santa Maria, corabia care l-a purtat pe Cristofor Columb spre lumea noua! In plus, descopera 25 de lucruri zguduitoare despre.. cutremure! Totul la doar 8,99 lei. Cere-i profesorului tau de geografie revista chiar azi! Daca vrei ca Terra Magazin sa ajunga si in scoala ta, contacteaza-ne la 021-337.37.37.
Terra Magazin Nu rata noul numar din Doxi, revista pentru copii numarul 1 in Romania! Descopera in atelierul fanteziei cum sa desenezi animale, pesaje si oameni si cum sa folosesti tehnica tangram si origami. Revista include o super jucarie „magica”: sta in echilibru oricum o asezi! Revista si jucaria la doar 7,99 lei. Cere-i chiar azi revista invatatoarei tale. Daca vrei ca Doxi sa ajunga si in scoala ta, suna-ne la 021-337.37.37.
Doxi

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pierre de Fermat a descoperit si a studiat spirala care ii poarta numele (spirala lui Fermat). Pasiunea lui Fermat pentru matematica l-a condus la studii și cercetari care au prefigurat calculul probabilitatilor si teoria numerelor. La aceasta l-a stimulat și contactul cu Rene Descartes, al carui admirator sincer era.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Dupa primul zbor in afara dulapului, molia mica este intrebata de mama sa:
- Ei, cum a fost?
- Bine, lumea se bucura de mine, toti aplaudau.

› vrei mai mult