Atelier de scriere creativa SF & Fantasy cu Michael Haulica si Oliviu Craznic

9 octombrie 2014, 16:46

Revista de Povestiri si bookblog.ro dau strigare pentru toti pasionatii de SF & Fantasy. Vrei sã te apuci de scris? Sau poate faci asta deja? Ai vrea sã ai certitudinea publicãrii? Esti încantat sã cunosti nume consacrate din SF-ul romanesc?

În perioada 15 octombrie – 26 noiembrie i-am reunit pentru tine pe cativa dintre maestrii genului SF &  Fantasy pentru a-ti împãrtãsi din experienta lor. De ce un atelier dedicat SF & Fantasy? Pentru cã nicãieri nu ai nevoie de mai multã imaginatie si totodatã de credibilitate atunci cand vrei sã creezi noi lumi. Sã nu uitãm nici cã tehnica literarã conteazã, de aceea vei participa la discutii despre structurã, personaje, dialog, ritm si dozaj, fluenta scriiturii si cate si mai cate.
Atelier de scriere creativa SF & Fantasy cu Michael Haulica si Oliviu CraznicLa finalul cursului, proza ta bine finisatã si aranjata va fi publicatã într-o antologie de texte SF & Fantasy la Editura Millenium Books. Cu alte cuvinte, dupã acest curs esti autor debutat si publicat!
Înscrierile la curs sunt deschise panã pe data de 13 octombrie. Pentru a participa, trimite-ne motivatia ta pe adresa: simina[at]revistadepovestiri[punct]ro. Numãrul de locuri este limitat la 15.

Profesorii tãi de scriere creativã în SF & Fantasy vor fi Michael Haulicã, Florin Pîtea, Oliviu Craznic si Marian Coman. Cursul se va tine într-un loc central din Bucuresti, costã 600 de lei si cuprinde 12 întalniri, cate douã pe sãptãmanã.

Mai multe detalii despre atelier la adresa revistadepovestiri/atelierSFF si Event pe Facebook

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Yoga si sahul isi au originea in India.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Era un betiv si se plimba pe strada.La um moment dat se opreste in fata unei reclame si spune:
-Mey,la viata mea am vazut:beti morti,beti crita dar beti pepsi nu am vazut niciodata

› vrei mai mult