Asociatia Team Work si Clabucel te invita la Curatenia de Primavara Junior!

29 martie 2013, 15:35

Asociatia Team Work anunta continuarea Curateniei de Primavara in Gradina Botanica Bucuresti printr-o editie Junior, dedicata in exclusivitate celor mai mici prieteni ai naturii. In zilele de 6 si 7 aprilie 2013 va avea loc prima editie a evenimentului „Curatenia de Primavara Junior” in Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universita?ii din Bucuresti.

„Curatenia de Primavara Junior” este un eveniment dedicat celor mici, in cele 2 zile fiind asteptati aproximativ 200 de copii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Acestia vor putea face parte din una dintre cele 6 grupe a cate 30 sau 35 de copii fie alaturi de prieteni sub supravegherea unuia sau mai multor parinti, fie alaturi de clasele lor sub supravegherea unui cadru didactic indrumator. Fiecare grupa va fi insotita in activitatile sale de voluntari Team Work si de Clabucel, mascota Dero.
Asociatia Team Work si Clabucel te invita la Curatenia de Primavara Junior!Evenimentul se va desfasura sambata, 6 aprilie intre orele 10:00-13:00, 11:00-14:00 si 12:00-14:30 iar duminica, 7 aprilie, intre orele 11:00-14:00, 12:00-15:00 si 13:00-15:30. In aceste intervale orare,  fiecare grupa va participa la cate un set de trei activitati: mini-curatenie de primavara in unul dintre sectoarele Gradinii Botanice, atelier de plantare de seminte si ingrijire a plantelor, demonstratie interactiva de baloane de sapun. Copiii vor avea astfel oportunitatea de a invata sa lucreze atat in echipa, cat si individual, de a intelege importanta protejarii si ingrijirii mediului si de a participa in acelasi timp la activitati practice si distractive.

Participarea se face doar pe baza inscrierilor, in ordinea acestora. Inscrierile se desfasoara in perioada 29 martie 2013 - 5 aprilie 2013, detalii despre acestea si despre programul intregului eveniment gasindu-se pe blogul Team Work: http://blogteamwork.blogspot.com.

„Curatenia de Primavara Junior” este sprijinita de catre DERO si partenerii media StartUB.unibuc.ro, CalendarEvenimente.ro, Decosieco.ro, Studentul.info, buzzcamp.ro, InParc.ro, Onlinegallery.ro, UrbanKid.ro si Gratuitor.ro.

Proiectul face parte din seria evenimentelor derulate de Asociatia Team Work inca din 2006 in parteneriat cu Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universita?ii din Bucuresti: „Cura?enia de Primavara”, „Vanatoarea de Comori in Gradina Botanica”, „Cura?enia de Toamna” (pentru editia 2011 Asociatia Team Work a castigat Premiul I la Gala Societatii Civile, Sectiunea „Protectia Mediului”), „Gradina Bunicii” (premiul si trofeul „Spatii Verzi MOL 2011”) si „Gradina Copiilor”. 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Soimul Calator poate atinge in zbor o viteza de 390 km/ora, fiind cea mai rapida pasare in zbor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intrebare: care este diferenta dintre un programator amator si unul profesionist?
Raspuns: cel amator crede ca un kilobyte are 1000 de bytes, iar cel profesionist crede ca un kilometru are 1024 de metri!

› vrei mai mult