Cultura generala

In topul obiectelor cu care se ineaca americanii, scobitoarea este pe primul loc.

› vrei mai mult

Arta - Intre talent si daruire

13 februarie 2018, 15:56 | afisari: 115

Fundatia Pretuieste Clipa in parteneriat cu scoala Gimnaziala "Prof. Ion Visoiu” - Chitila, Ilfov organizeaza a IV-a Editie a CONCURSULUI NATIONAL DE CREATIE PLASTICA

Arta – Intre talent si daruire

PROIECTUL ESTE AVIZAT IN CAER 2018


Afis Arta – intre talent si daruire

RETROSPECTIVA EDITIEI a III-a


Concursul eveniment ”ARTA – INTRE TALENT SI DARUIRE” se mandreste, in cadrul ed. III cu un numar impresionant de mare de lucrari ce il face unul dintre cele mai mari concursuri artistice din Capitala, si nu numai! in total au dat curs invitatiei noastre 200 profesori coordonatatori din peste 35 de judete din tara, insumand peste 1400 lucrari de creatie plasticasi 120 icoane pe sticla!

 

OBIECTIVUL GENERAL: Cunoasterea, stimularea si afirmarea potentialului artistic al copiilor din invatamantul primar, gimnazial, liceal.

 

TEMATICA:"Romania - 2018 Centenarul Marii Uniri".


Lucrarile din sectiunea ,,Creatie Plastica” vor surprinde peisaje, momente istorice, traditii, obiceiuri ale tarii noastre, Romania - atunci si acum, iar in cadrul sectiunii ,,Icoane pe sticla”tematica va fi la alegere din iconografia traditionala romaneasca.

 

GRUP TINTA


Concursul face parte din categoria activitatilor extrascolare si este deschis participarii tuturor elevilor din ciclurile de invatamant sau cluburi de arta: primar, gimnazial si liceal.

 

SECTIUNI

 

1. CREATIE PLASTICA – PICTURA (tempera, acrilic, ulei, acuarela, guase)

 

2. ICOANE PE STICLA STIL TRADITIONAL ROMANESC – tempera sau acrilic

 

Concursul este gratuit pentru toti participantii!


Se vor acorda premiile I, II si III si premii speciale pentru fiecare sectiune si grupe de varste. Premiile si diplomele vor fi inmanate la festivitatea de premiere. Se acorda diplome de participare tuturor elevilor. Cadrele didactice coordonatoare vor primi diploma de participare la concurs si adeverinta de coordonator.


Premiile vor fi oferite cu spijinul sponsorilor. Lucrarile din cadrul sectiunilor vor fi publicate in toate materialele de promovare a evenimentului, cat si in catalogul editiei.

 

Juriul concursului este constituit din artisti plastici apartinand UAP, inspectori de specialitate si profesori desemnati de catre organizator.

 

Organizatorii isi rezerva dreptul de a emite comunicate de presa catre publicatiile mass-media locale si de specialitate cu privire la organizarea, derularea concursului, participantii premiati cat si lucrarile acestora.

 

Link-uri utile:

https://www.facebook.com/concursarta.talentsidaruire/

http://www.fundatiapretuiesteclipa.ro/

inapoi la stiri Clopotel

AI ceva de spus? Scrie un comentariu!


Trebuie sa fii logat pentru a putea adauga comentarii

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK