Animatii tari ce se lanseaza pana la finalul lui 2016

25 august 2016, 15:34

Toamna aceasta vine cu multe filme de animatie in cinematografe iar, in luna decembrie se lanseaza cel mai asteptat film de animatie al anului, Moana. Asa ca ne-am gandit sa iti propunem sapte animatii pe care nu ar trebui sa le ratezi.

Ratchet si Clank. Cavalerii galaxiei
Data lansarii: 09.09.2016

Ratchet, un lombax naiv, si ciudatul robotel Clank se vad nevoiti sa-si uneasca fortele pentru prima data pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea sa masacreze galaxia pentru a-si construi planeta perfecta doar pentru el.

Bazat pe jocul de mare succes marca Sony Computer Entertainment, RATCHET SI CLANK. CAVALERII GALAXIEI doreste sa faca cunostinta unui nou public de toate varstele cu universul amuzant, insolent si burdusit de actiune al eroilor nostri, oferind, in acelasi timp, fanilor vechi ai jocului primul film de lung metraj despre aventurile lor preferate.



Storks
Data lansarii: 23.09.2016

Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-nascuti, s-au reprofilat. Ele nu mai expediaza bebelusi, ci pachete. Cand apare, insa, o comanda pentru un pui de om, cea mai competenta barza-curier trebuie sa indrepte problema si sa livreze copilul.




Rock Dog
Data lansarii: 07.10.2016

Un mastiff tibetan un pic naiv, dar plin de entuziasm, porneste intr-o calatorie plina de peripetii dupa ce da din intamplare peste un aparat de radio, convins ca are stofa de rocker si ca va face cariera de muzician.




Kubo si lauta magica
Data lansarii: 14.10.2016

Kubo si lauta magica este o aventura animata plasata într-o Japonie fantastica creata de legendarul studio Laika. Istetul Kubo, un adolescent bun la suflet, caruia ii da voce Art Parkinson din Game of Thrones, duce o viata modesta, spunand povesti oamenilor din oraselul lui de bastina de pe malul marii, printre care Hosato (George Takei), Akihiro (Cary-Hiroyuki Tagawa) si  Kameyo (Brenda Vaccaro).

Existenta linistita ii e data peste cap in momentul când invoca fara sa vrea un spirit din trecut, care navaleste din ceruri pe pamant pentru aduce la bun sfarsit o vendetta veche de cand lumea.

Kubo isi uneste fortele cu Maimuta (Charlize Theron) si cu Scarabeu (Matthew McConaughey), si porneste intr-o aventura extraordinara pentru a-si salva familia, dar si pentru a dezlega misterul tatalui sau, mort acum, odinioara cel mai mare samurai pe care omenirea l-a cunoscut vreodata.

Cu ajutorul lautei sale magice, Kubo trebuie sa se lupte cu zei si cu monstri, printre care cei mai fiorosi sunt Regele Moon (Ralph Fiennes), dar si diabolicele surori Gemene (Rooney Mara). Va reusi el, oare, sa desluseasca secretul mostenirii sale, sa-si reuneasca familia, si sa-si implineasca, astfel, destinul eroic?


Trolii
Data lansarii: 04.11.2016

Popularele jucarii-troli inventate de tamplarul scandinav Thomas Dam ajung in sfarsit pe marele ecran. Trolii ne invita in lumea lor extraordinara, caci totul le sta in putere micutilor de doar cinci centimetri inaltime. Avem ocazia sa aflam cum si-au obtinut trolii parul atat de colorat, asta printre cantece si o multime de efecte speciale...



Sing
Data lansarii: 16.12.2016

Plasata intr-o lume similara cu a noastra, dar populata de animale, noua productie a studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, il are in centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la carma unui teatru ale carui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil - dar si un mic afurisit - isi iubeste teatrul mai mult decat orice si este gata sa faca tot ce ii sta in puteri ca sa il readuca la succesul de odinioara.

Confruntat cu distrugerea ambitiei sale de-o viata, realizeaza ca mai are o singura sansa de a face sa straluceasca din nou pretioasa lui comoara - punerea in scena a celei mai grozave competitii muzicale din cate au fost vreodata.

In finala merg cinci concurenti: un soarece iubitor de jazz (Seth MacFarlane), al carui discurs este la fel de istet precum trucurile sale, o adolescenta elefant timida, cu o voce minunata, dar cu trac (Tori Kelly), mama epuizata a 25 de purcelusi (Reese Witherspoon), care visa in adolescenta la o cariera muzicala, o gorila, fiu de gangster (Taron Egerton), dornic sa se lase in urma mostenirea necinstita a familiei si un porc spinos, fan punk rock (Scarlett Johansson), care viseaza la o cariera solo dupa ce a fost data afara de colegii de trupa si parasita de arogantul sau partener.

Toti raspund anuntului facut de Buster cu speranta ca vor avea sansa de a-si schimba viata.



Moana
Data lansarii: 25.11.2016

Cu doua milenii in urma, Moana, o navigatoare innascuta, porneste in cautarea unei insule legendare din Oceania. Calatoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta sa traverseze oceanul dezlantuit, intr-o extraordinara aventura plina de experiente neobisnuite. Miza este si ea iesita din comun: ceea ce gaseste pe insula ar putea-o ajuta pe Moana sa-si salveze familia.


Tu ce film de animatie doresti sa vezi?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Albania a devenit in 1967 primul stat ateist din lume.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o zi un barbat se uita la televizor.Deodata s-a trezit cu o tigaie in cap.Acesta i-a spus sotiei lui:-Draga dar pentru ce-i asta???
Aceasta i-a spus: -Am vazut in telefonul tau un numar care scria Laura.Cine-i ea??
-Este calul la care am pariat la curse.
A doua zi iar s-a trezit cu o tigaie in cap si iar a intrebat de ce i-a facut asta.Ea i-a spus:-Te-a sunat calul!!!

› vrei mai mult