Animatia "Omul-Paianjen: In lumea paianjenului" la cinema de sarbatori

29 noiembrie 2018, 15:29



Fanii supereroului Spider-Man sunt asteptati in cinematografe incepand cu 28 decembrie 2018.

In vacanta de sarbatori ce se apropie, cinefilii din diverse generatii vor putea urmari in cinematografele din Romania "Spider-Man: Into The Spider-Verse" - prima animatie din seria Spider-Man si una dintre cele mai asteptate lansari ale anului.

In 1962 se lansa, in legendarele reviste de benzi desenate Marvel Comics, Spider-Man - Omul-Paianjen, care avea sa devina unul dintre cele mai indragite personaje din toate timpurile.

Povestea a continuat sa se teasa, super-eroul devenind si personaj in filme. Si iata ca, la mai bine de cinci decenii de “existenta”, Spider-Man continua sa se reinventeze. in vacanta de sarbatori ce se apropie, cinefilii din diverse generatii vor putea urmari in cinematografele din Romania "Spider-Man: Into The Spider-Verse” / "Omul-Paianjen: in lumea paianjenului” - prima animatie din seria Spider-Man si una dintre cele mai asteptate lansari ale anului.

Inspirata de personajele de benzi desenate create in 2011 de scriitorul Brian Michael Bendis si ilustratoarea Sara Pichelli, noua animatie prezinta povestea lui Miles Morales, un adolescent din Brooklyn, fiul unui politist afro-american si al unei asistente portoricane. Silit sa se integreze in colectivul noii scoli particulare unde parintii l-au inscris pentru a-i asigura un viitor mai bun, Miles prefera, totusi, sa petreaca timp mai degraba cu unchiul sau, Aaron. Pasiunea comuna pentru graffitti ii duce intr-o zona retrasa, unde Miles este ciupit de un paianjen radioactiv. Curand, pustiul incepe sa manifeste niste simptome ciudate si se trezeste absorbit intr-un portal catre alte universuri. Acolo, in acele lumi paralele, traieste experiente incredibile si il cunoaste pe Spider-Man, in carne, oase si panza. Sau… pe unul dintre ei. Asa descopera Miles ca oricine poate purta masca de erou, dar, pentru a fi intr-adevar super-erou, trebuie sa-ti asumi provocarile si sa actionezi curajos cand situatia o cere, intotdeauna de partea binelui.

Realizata intr-un stil vizual inedit, productia Sony Pictures Animation prezinta o viziune revolutionara asupra universului Spider-Man, mai apropiata de gusturile actualei generatii de adolescenti. Filmul exploreaza dintr-un alt unghi miturile super-eroului, abordand, totodata, teme universale precum maturizarea, initiativa si cautarea propriului scop in lume, diferentiindu-se astfel total de interpretarile anterioare ale aceluiasi personaj.

Regia le apartine cineastilor Bob Persichetti, Peter Ramsey si Rodney Rothman, iar scenariul este scris de Phil Lord si Rodney Rothman dupa o poveste de Phil Lord (acesta fiind cunoscut pentru productia “The LEGO Movie”, premiata cu trofee BAFTA si Annie).

Productia Sony Pictures va rula in cinematografele din Romania in format 3D, atat in versiunea subtitrata, cat si in cea dublata in limba romana.

Animatia dureaza 104 minute, se adreseaza audientei generale si este distribuita in Romania de InterComFilm Distribution.

Spider-Man: Into The Spider-Verse

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Prima fotografie realizata pe luna a fost facuta cu un aparat foto suedez.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Mai, Grigore, mai, de ce s-o fi dus culegerea ta de mate la psihiatru?
-Mai, tu esti greu de cap sau ce? Avea probleme!

› vrei mai mult