Aleth Naquet in Romania : Conferinta: Construieste o relatie sanatoasa cu copilul tau, 28 februarie 2013 si Workshop: Totul este limbaj

18 februarie 2013, 13:21

Centrul  AMADEUS IQ pentru Psihodiagnoza si Dezvoltarea Personala a Copiilor supradotati din Romania, in calitate de partener,  recomanda evenimentul:
Aleth Naquet in Romania: Conferinta: Construieste o relatie sanatoasa cu copilul tau, 28 februarie 2013 si Workshop: Totul este limbaj. Asculta! Cuvinte, emotii, mesaje ale corpului, comportamente atipice, 2-3 martie 2013
Aleth Naquet in Romania : Conferinta: Construieste o relatie sanatoasa cu copilul tau, 28 februarie 2013 si Workshop: Totul este limbaj.Evenimentele sunt organizate de Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE® si în parteneriat cu Centrul ADRES (Franta).

Evenimentele vor fi sustinute de Aleth Naquet, psiholog clinician, formata în Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, creatorul metodei. De 17 ani, este formator si moderator în relatii interumane în cadrul centrului ADRES, fondat de ea în Paris. Pana în luna mai 2009 a fost presedintele Institutului ESPERE, garantul metodei. Aleth Naquet este, de asemenea, practiciana si formatoare TIPI (Tehnica de identificare senzoriala a fricilor inconstiente) si practiciana EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).


Pentru mai multe detalii si înscrieri:

www.amaneser.ro

e-mail: amaneser@amaneser.ro

Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368

http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Ca e vacanta sau nu, se pare ca tu nu te saturi de ea. Totusi, ar trebui sa te gandesti si la scoala, la colegi sau la felul cum se vor desfasura activitatile de la clasa.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Urletul unui leu poate fi auzit de un om de la o distanta mai mare de 5 mile.

› vrei mai mult

Bancul zilei

A fost odata Bula si Strula. S-au dus la un hotel si au luat o camera cu doua paturi.
Bula a stat la margine si Strula la perete. In prima seara vin hotii si il bat pe Bula. A doua seara la fel. Bula ii propune Strula sa faca schimb de locuri. A treia seara vin hotii si spun:
-Hai sa-l batem si p-ala de la perete, ca ala de la margine a luat prea multa bataie!

› vrei mai mult