Ai mai multa incredere in tine!

20 martie 2013, 13:51

In acest interviu in exclusivitate, vedeta Disney Channel, Debby Ryan ne povesteste cat de important este sa ai incredere in aspectul tau fizic – si ce sa faci ca sa te simti bine in pielea ta.

Debby, cat de important este sa te simti bine in pielea ta?
Este foarte important sa discutam despre faptul ca trebuie sa simti bine in propria piele, pentru ca multi oameni au probleme in acest sens. De asemenea, cred ca e important sa ai incredere in tine si in cine esti. Fii mandru de tine.
Debby RyanCat de important este aspectul fizic pentru tine?
Sute de mii de oameni din intreaga lume imi trimit mesaje, sau scrisori si vorbesc despre mine. Unele persoane spun ca si-ar dori sa arate ca mine si imi povestesc ca s-au si tuns ca mine. Sunt oameni care imi spun ca sunt draguta, dar sunt si mii de oameni care imi spun ca sunt grasa sau urata.

Oribil…
Nu e deloc simpatic. Exista oameni care imi spun ca nu ar trebui sa apar la televizor si tot felul de lucruri ingrozitoare. Am realizat ca indiferent cine esti, intotdeauna vor fi oameni care te plac, dar si oameni care nu te plac. Ceea ce trebuie sa realizezi este ca nu trebuie sa cauti fericirea in exterior.

Cat de increzatoare esti ca persoana?
Sunt o fata de 19 ani si vor fi intotdeauna lucruri care nu imi plac la mine. Intotdeauna sunt lucruri pe care vreau sa le imbunatatesc, la nivel de personalite sau intelect. De asemenea, vreau sa imi imbunatatesc aspectul fizic. Aceasta este o preocupare majora de-a mea, mai ales traind in Hollywood, unde importanta aspectului fizic e amplificata.

Cum depasesti aceste probleme?
Cum depasesc aceste probleme? Prietena mea ce mai buna mi-a scris mesaje pe oglinda. Scrie mesaje inspiratoare, citate si versuri pe care le vad in fiecare zi. Am scris si eu un vers dintr-o melodie de-a lui Jessie J: “Don’t loose who you are in the blur of the stars” / “Nu te pierde in praful de stele”. Nu pot sa privesc in oglinda fara sa citesc aceste mesaje. Ador acest lucru.
Debby Ryan PONTURI PENTRU A AVEA MAI MULTA INCREDERE IN TINE!

Vrei sa te simti mai bine in corpul tau? Urmeaza sfaturile lui Debby Ryan si ai mai multa incredere in tine…

DEBBY SPUNE: RECUNOASTE-TI CALITATILE
“Enumera cateva lucruri care iti plac la tine. Stilul tau, sau tunsoarea, sau simtul umorului. Gandeste-te la aceste lucruri si fii optimist. Nu le uita niciodata. Cultiva-ti calitatile si frumusetea interioara. In cazul meu, imi place ca nu exagerez niciodata o problema si sunt relaxata. Pe aceasta ma concentrez.”

DEBBY SPUNE: OBSERVA CALITATILE CELORLALTI
“Daca exista o persoana pe care o admiri, gandeste-te ce iti place la ea si concentraza-te pe acele aspecte. Daca spui ‘imi place Emma Stone, imi plac la ea simtul umorului si stilul vestimentar clasic’. Atunci alege cateva lucruri pe care crezi ca Emma Stone le-ar purta. Emma e de asemenea, o persoana destul de relaxata, asa ca incearca sa fii si tu asa. Nu trebuie neaparat sa fie o persoana faimoasa. Poate fi mama ta, un mentor, prietena ta cea mai buna sau oricine altcineva.”

DEBBY SPUNE: TINE MINTE CA NIMENI NU ESTE PERFECT
“Pe de alta parte, este important sa tii minte ca toti se straduiesc pentru a avea incredere de sine. Sunt oameni carora le place parul meu. Spun, ‘mi-ar placea sa am par ca Debby Ryan.’ Dar,sunt momente in care vreau sa imi tund tot parul. Sunt zile in care il prind intr-un coc sau il ascund sub o palarie pentru nu imi place. Tine minte ca orice persoana pe care o admiri a fost in locul tau la un moment dat.”

DEBBY SPUNE: GASESTE HAINE TE AVANTAJEAZA
“Daca nu te simti bine in pielea ta, e important sa gasesti haine si tinute care se potrivesc conformatiei tale. Eu am o conformatie mai dificila, asa ca trebuie sa probez foarte multe stiluri si croieli pentru a gasi tinute care sa ma avantajeze. Nu poti sa iei orice haina si presupui ca ti se va potrivi, doar pentru ca arata bine pe umeras.”

DEBBY SPUNE: NU FACE COMPARATII INTRE TINE SI CEILALTI
“Este extrem de important sa nu compari corpul tau cu al altora. Fiecare fiinta umana are un trup diferit si fiecare fiinta umana are o forma diferita. Doua surori pot arata bine in haine complet diferite. Tine minte acest lucru! Daca ceva arata bine pe un model, retine culorile si croiala – dar adapteaza tinuta astfel incat sa ti se potriveasca.’’

DEBBY SPUNE: GASESTE OAMENI CARE GANDESC LA FEL CA TINE
“Descopera-ti hobbie-urile si pasiunile – si gaseste oameni carora le plac aceleasi lucruri. De asemenea, nu ai ce sa pierzi daca incerci lucruri noi. De la 7 pana la 15 ani am incercat tot felul de activitati: gimnastica, am urmat cursuri avansate, mi-am ajutat profesorii sa corecteze lucrari, am facut parte dintr-un grup care se ocupa cu punerea in scena a Razboiului Civil, am fost mascota scolii, am facut parte din clubul de sah…am facut toate aceste lucruri pentru ca vroiam sa descopar cine sunt. Incercand toate acestea am realizat ca sunt actrita. Sunt foarte recunoscatoare.”

DEBBY SPUNE: NU EXAGERA CU SCUZELE
“Retine ca trebuie sa fii corect si sa recunosti atunci cand ai gresit – dar nu exagera cu parerile de rau si nu te concentra prea mult pe greseli. Fii constient ca trebuie sa mentii un anumit nivel de respect pentru tine insuti si ca trebuie sa existe un echilibru intre modestie si politete.”

DEBBY SPUNE: AI INCREDERE IN TINE
“Este esential sa ai incredere in tine. Eu cred ca lucrurile fantastice nu se intampla in mod accidental. Mai intai, trebuie sa visezi si sa te gandesti la ele. Accepta-te pe tine si pe ceilalti – si fii optimist.”

Nu uitati sa urmariti serialul Jessie in fiecare zi de luni pana vineri de la 15:10 si de la 20:35, iar in zilele de weekend de la 11:00.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In mod normal tastam cu mana stanga 56% din text.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-bulisor,cu ce-ai vrea sa-ti plombez maseaua?
-cu ciocolata,domnule doctor!

› vrei mai mult