Academia Cartoon Network aduce Brazilia in Europa!

8 mai 2014, 16:06

In acesta vara, copiii pot castiga un antrenament cu fotbalistul brazilian Luiz Gustavo

Bucuresti, 8 mai 2014. Cea de a treia editie a renumitei Academii Cartoon Network ia startul pe 16 mai. In asteptarea Campionatului Mondial de Fotbal, Academia CN aduce Brazilia in Europa, iar castigatorul din acest an va invata fotbal de la Luiz Gustavo.

Luiz Gustavo este incantat sa reprezinte Academia Cartoon Network din anul acesta.

“Vara acestui an este foarte importanta pentru mine din punct de vedere al carierei. Astept cu nerabdare atat Campionatul Mondial de Fotbal, cat si Academia Cartoon Network, alaturi de fentele pe care le vor înregistra copiii. Sunt convins ca o sa fie foarte distractiv sa joc fotbal cu cei care vor castiga.”, spune fotbalistul.
Luiz Gustavo este incantat sa reprezinte Academia Cartoon Network din anul acesta.“Intotdeauna mi-a placut sa joc alaturi de copii. Stiu ca voi invata multe si eu in timp ce ne vom antrena impreuna in cadrul Academiei Cartoon Network 2014 si este minunat gandul ca le pot impartasi copiilor din experienta acumulata de mine. De asemenea, abia astept sa vad cu ce noi fente ma vor surprinde.”

In Academia Cartoon Network se pot inscrie copii cu varsta pana la 15 ani: concursul de fotbal se va desfasura intre 16 mai si 13 iunie, perioada in care copiii trebuie sa incarce pe site-ul Cartoon Network un clip video prin care sa isi demonstreze talentul la fotbal. Dupa incarcarea inregistrarilor, toti copiii isi pot vota clipul preferat pana pe 29 iunie. In premiera, in acest an, vor fi alesi doi mari castigatori, cel de al doilea fiind desemnat si sustinut de Digi Sport, partenerul media al Academiei Cartoon Network. Ambii castigatori vor calatori in vara aceasta alaturi de un parinte sau de un tutore intr-un oras european, unde va participa la un antrenament cu Luiz Gustavo. In plus, anul acesta, copiii care stiu totul despre fotbal sunt invitati sa participe la testele cu intrebari de pe site-ul Cartoon Network.

Luiz Gustavo
Luiz Gustavo (nascut pe 23 iulie 1987) este un jucator de fotbal brazilian. Din august 2013, Gustavo este mijlocas al echipei germane VfL Wolfsburg. Prima participare a fotbalistului in nationala Braziliei a avut loc in anul 2011, atunci cand antrenorul Mano Menezes l-a desemnat in primul unsprezece in meciul amical impotriva Germaniei. Luiz Gustavo si-a facut debutul pe 10 august, in minutul 86 al partidei. In anul 2013, el a fost selectat pentru Cupa Confederatiilor FIFA, pe care Brazilia a castigat-o invingand Spania cu 3 la 0. Gustavo a jucat in toate meciurile.
 Academia Cartoon NetworkAcademia Cartoon Network: Fotbal
Pentru al treilea an consecutiv, Cartoon Network organizeaza Academia CN: Fotbal, o competitie care se adreseaza tinerelor talente ale fotbalului din opt tari europene (Belgia, Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Polonia, Romania si Rusia). Dupa Robin van Persie si Lucas Podolski, anul acesta, copiii pot castiga un antrenament alaturi de Luiz Gustavo, fotbalist care joaca in nationala Braziliei. Cei doi castigatori ai Academie CN: Fotbal sunt alesi de un juriu, dintre cele mai votate 20 de clipuri video. Juriul este format din Ilie Dumitrescu, Bogdan Socol, Andrei Niculescu ?i George Dobre. Ilie Dumitrescu, care face parte din echipa Digi Sport din 2010 in calitate de analist, este unul dintre componen?ii Genera?iei de Aur a fotbalului romanesc, a evoluat in 62 de meciuri ?i a marcat 20 de goluri pentru echipa na?ionala. Bogdan Socol, cu o experien?a jurnalistica de peste 14 ani, ?i Andrei Niculescu, care lucreaza in persa sportiva de 20 ani, sunt moderatori ?i comentatori la Digi Sport. George Dobre este jurnalist de peste 15 ani, iar din 2009 e redactor-?ef, moderator ?i comentator la Digi Sport. Cei doi mari castigatori vor calatori in aceasta vara intr-un oras european pentru o intalnire de neuitat cu fotbalistul Luiz Gustavo.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Incepi sa interactionezi mai mult cu familia. Asta iti va da ocazia sa descoperi multe lucruri noi pe care nu le stiai despre unii membri ai familiei. Este un moment bun de reconectare si relaxare.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pentru sanatatea dumneavoastra evitati excesul de sare, zahar si grasimi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un canibal il intreaba pe altul: - De ce a murit seful de trib?
-Si-a cumparat un bumerang nou si a vrut sa il arunce pe cel vechi

› vrei mai mult