5 colectii noi si reduceri de pana la 80% la Bookfest din partea Editurii Gama

29 mai 2019, 15:43

Bookfest - Editura Gama

Incepand de miercuri, 29 mai, si pana duminica, 2 iunie, te asteptam la standul nostru din cadrul Salonului International de Carte Bookfest. Am pregatit, pe langa cele peste 700 de titluri din portofoliul editurii, 5 colectii noi si reduceri care ajung pana la 80%.

Una dintre noutati este colectia "Invat sa citesc de mic", un proiect inedit adresat prescolarilor, care completeaza brandul "Invat sa citesc". Noua serie reprezinta un instrument esential pentru orice cititor aflat la inceput de drum, care le ofera copiilor satisfactia de a fi reusit sa citeasca singuri prima lor carte:

"Colectia aceasta face parte din campania noastra «Drag de citit», prin care ne dorim sa ajutam copiii sa descopere placerea lecturii. Daca vor iubi cartea de mici si daca vor invata cu usurinta sa citeasca, noi credem ca isi vor face singuri timp pentru lectura mai tarziu si vor citi de drag", sustine Diana Mocanu, directorul general al Editurii Gama.

Sub emblema "Emotii & Dezvoltare personala", o alta noua colectie lansata la Bookfest 2019 de Editura Gama, sunt reunite volume ilustrate ce aduc in discutie teme sensibile din viata copiilor: intelegerea si gestionarea emotiilor, constientizarea comportamentelor, formarea unor deprinderi sociale si emotionale sanatoase. Colectia debuteaza cu doua titluri: Nu inseamna NU, o carte despre respect, drepturi, consimtamant, limite personale si alegeri, si E corpul meu, eu decid!, o carte care ii invata pe cei mici despre ce inseamna sa te simti sau nu in siguranta, despre partile lor intime si despre atingeri nepermise, astfel incat sa-i ajute sa evite eventuale abuzuri.

"Castor" este cea de-a treia colectie pe care Editura Gama o lansam la Bookfest. Imaginata de Lars Klinting (1948-2006), scriitor si ilustrator foarte indragit in Suedia, seria include carti despre ce stiu oamenii sa faca: de la tamplarie, la croit, la vopsit, la gradinarit sau la gatit.

Colectia "Rezolv fara ajutor!" reuneste carti de activitati care incurajeaza autonomia copilului, prin absenta cerintelor, inlocuite aici de pictograme intuitive. Cu ajutorul acestor carti, copilul se va descurca singur si va avea satisfactia ca a reusit sa duca la bun sfarsit sarcina fara ajutor, ceea ce ii va spori autonomia si increderea in fortele proprii.

"Gata de scoala!" este o colectie dedicata atat copiilor aflati in ultimul an de gradinita, cat si celor din clasa pregatitoare si urmareste insusirea tuturor competentelor prevazute in programa nationala. Cartile contin exercitii atractive si jocuri de invatare, concepute pentru a dezvolta cunostintele si abilitatile de care orice copil are nevoie pentru a se descurca in primul an de scoala si pentru a indragi noile materii pe care urmeaza sa le descopere.

Te asteptam cu drag la Bookfest!


inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Secunda este unitatea de masura pentru timp in Sistemul International de Unitati de Masura.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce are 2 ochi si 150 de dinti?
- Un crocodil.
- Dar ce are 2 dinti si 150 de ochi?
- Un autobuz cu pensionari!

› vrei mai mult