4 motive sa mergi la Piua! - Targ pentru copii si parinti liberi

13 septembrie 2016, 10:22

Piua

 

Piua este primul târg alternativ pentru copii din București. Se intamplã în weekend-ul 24-25 Septembrie, 10:00-20:00, în cea mai creativã mansardã din centrul Bucureștiului (la Impact Hub Unirii, str. Halelor, nr.5. Langã DM Unirii, cu intrare din bulevard).

 

____________________

 

INTRARE GRATUITÃ

Eveniment Facebook  > https://www.facebook.com/events/266183670419450/

____________________

 

Ediția de toamnã Piua este de bifat obligatoriu pentru orice pãrinte. Un eveniment care s-a lãsat mult așteptat pe piața româneascã, ce adunã sub aceeași umbrelã nenumãrate proiecte care meritã lãudate. Chemați-vã și prietenii! Iatã de ce:

 

1. E alternativa cu suflet la Baby X, Disney și sclipici

Piua adunã la un loc branduri pe care nu le gãsești niciodatã la mall. Cele care înțeleg cã orizontul unui copil e mult mai larg decât roz, bleu, Barbie și Minimax, care nu fac compromisuri nici la calitate, nici la substanțã. Organizatorii spun așa:

 

“Piua e cadoul nostru pentru copii și pãrinți liberi. Un târg, o întâlnire, un nod cum am învãțat sã facem, în care adunãm cât mai multe dintre brandurile care îi respectã pe copii așa cum îi respectãm noi. Pentru copiii și familiile care îi învațã sã trãiascã frumos și liber, cu iubire, toleranțã și curiozitate pentru tot ce îi înconjoarã.”

 

2. E un weekend petrecut împreunã, cu ateliere, joacã, științã și artã la un loc

• Ateliere de muzicã și percuție cu Jocuri de Tobe

• Englezã cu Helen Doron English Bucharest

• Programare și roboței cu ITStep Junior Computer Academy

• Cursuri de prim-ajutor!

• Broderie pe mobilier, cu Metal Creativ

• Joacã liberã, cu jucãrii de închiriat de la Evertoys

• Creativitate și educație non-formalã cu Centrul Alfred Adler

• Programul complet pe Facebook, în curând ( https://www.facebook.com/events/266183670419450/ )

 

3. E despre proiecte deștepte și design românesc pentru copii

Pãrinți artiști, designeri și ingineri care au creat singuri proiectele de care aveau nevoie. Organizații internaționale, ale cãror eforturi au influențat deja milioane de copii. Proiecte STEM și instituții ale cãror cercetãri au revoluționat sistemul de învãțãmânt. Fiecare stand Piua are o poveste pe care trebuie sã o afli.

 

4. E cu adulți, brunch, cafea și muzicã bunã, fãrã sã lași copilul la bunici

Pentru cã echilibrul pãrinților, ca propriile lor plãceri și dorințe, e la fel de important ca cel al copilului. În haosul a tot ce înseamnã parenting uitãm de prea multe ori ce anume ne fãcea sã fim “noi”, inainte de copii. Dar ne ajutã atmosfera Piua sã ne redescoperim, la un brunch Beautyfood, cu desert raw-vegan Sis’n’Me, un dulce la pachet Marțipan Creativ și un Smuti Sloop pentru înviorare.

_____________________

 

Ne vedem acolo pe 24-25 Septembrie, la Impact Hub Bucuresti. Join pe Facebook, sã nu uitați! >> https://www.facebook.com/events/266183670419450/

_____________________

 

Despre seria de evenimente Piua


Piua! este primul târg alternativ pentru copii din București. Creat ca rãspuns la oferta existentã, Piua! a fost creat pentru brandurile inteligente, alternative, care respectã sensibilitatea și puterea de înțelegere a celor mici și refuzã sã adere la clișeele mass market ale pieței pentru copii. Piua oferã publicului bucureștean o alternativã cu substanțã în designul românesc de calitate, dar și în proiecte independente din zona tech, STEM & edu.poster Piua

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cuvantul radar provine din engleza.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ieri mi-am inmormantat soacra.
Si psihiatrul meu zice ca nu iti poti ingropa problemele

› vrei mai mult