10 lucruri pe care trebuie sa le faci pana se termina iarna

5 februarie 2016, 12:19

Iarna e pe terminate, zapada se cam topeste si tu nu ai facut mai nimic iarna asta. Ti-am facut noi o lista cu lucruri pe care sa le faci pana se termina iarna.

1. Fa o bataie cu bulgari
10 lucruri pe care trebuie sa le faci pana se termina iarnaNu ma refer la bataia aia simpla si plictisitoare. Nu! Bataie organizata! Fara pietre ascunse in bulgari si fara zapada galbena (eww). Doua echipe, doua baze! N-aveti zapada suficienta? Merg si bulgarii facuti din hartie mototolita.

2. Suie-te pe sanie
10 lucruri pe care trebuie sa le faci pana se termina iarnaTrebuie sa recunosti ca nu exista nimic mai distractiv decat datul cu sania. Te sui pe sanie si esti stapanul lumii!

3. Mergi la patinoar
10 lucruri pe care trebuie sa le faci pana se termina iarnaNici nu trebuie sa stii cum sa te dai pe gheata. Inchiriezi patinele si incepe distractia. Daca nu vrei sa te alegi cu vanatai, roaga un prieten sa te tina de mana.

4. Bea ciocolata calda
10 lucruri pe care trebuie sa le faci pana se termina iarnaAfara e frig si trebuie sa te incalzesti. O ciocolata calda fie ca e neagra, alba, cu scortisoara sau cu bezele iti va incalzi mainile si stomacelul.

5. Fa-ti ordine in dulap
10 lucruri pe care trebuie sa le faci pana se termina iarnaNu mai e mult pana vine primavara si trebuie sa iti faci loc in dulap pentru alte haine, nu? Arunca sau doneaza hainele pe care nu le-ai purtat vara/primavara trecuta. Sa vezi ce loc se face in dulap!

6. Uita-te la filmele tematice
10 lucruri pe care trebuie sa le faci pana se termina iarnaInca mai ai timp sa te uiti la filmele despre Craciun, elfi, iarna, vacanta de iarna, zapada etc. Acest gen de filme poate fi abordat doar in aceasta perioada. Doar n-o sa te uiti la "Singur Acasa" in luna august, nu?

7. Stabileste-ti un plan pentru vacanta de vara
10 lucruri pe care trebuie sa le faci pana se termina iarnaNu e niciodata prea devreme sa-ti planifici vacanta! Scrie toate lucrurile pe care vrei sa le faci in vacanta: sa inoti, sa mananci porumb copt, sa faci mai mult sport, dar si sa zambesti, sa-ti ajuti parintii si sa fii mai ordonat.

8. Petrece o zi sub plapuma
10 lucruri pe care trebuie sa le faci pana se termina iarnaDoar tu, laptopul si un film bun in timp ce afara geruieste. Nu uita de floricele!

9. Fii creativ!
10 lucruri pe care trebuie sa le faci pana se termina iarnaDeschide laptopul si cauta tutoriale pentru origami sau lucru manual. Creeaza obiecte unicat pentru tine si prietenii tai. Nu e niciodata prea devreme sa te apuci sa faci martisoare.

10. Invata!
10 lucruri pe care trebuie sa le faci pana se termina iarnaStiu ca auzi tot timpul asta, dar la cat timp liber ai poti sa recuperezi la materiile importante la care nu esti chiar expert. Daca stai bine si la mate si la romana, apuca-te de invatat o limba straina exotica. Hai ca nu e grea olandeza!


Crezi ca am ratat ceva? Adauga si tu ceva la lista noastra!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Rolul dronei (mascul viespe) este sa se imperecheze cu regina (matca viespe). Dupa ce si-au indeplinit aceasta misiune, dronele mor la scurt timp.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea lungimii:sa scrii pe un tico "long vehicle"

Culmea cutremurului:sa chemi liftul si sa vina etajul

Culmea geometriei:sa asezi pe cineva in colt intr-o camera rotunda

Culmea alpinismului:sa cuceresti varful de ac

Culmea culinara:sa mananci piept de gaina si sa-ti ramana sutienul in gat

Culmea barfei:mutul i-a spus surdului ca orbul l-a vazut pe olog fugind

› vrei mai mult