Cultura generala

Cel mai adanc lac de pe Pamant este Lacul Baikal, din Siberia. Acesta are mai bine de 1,7 Km adancime iar apa de aici reprezinta aproximativ 20% din apa "dulce" aflata in stare lichida de pe Pamant.

› vrei mai mult

carmens2

carmens2 are 8 prieteni.


Prieteni cu carmens2:

iacy
alasarbu
Aurel

*Pentru fiecare task indeplinit la timp primesti
10 puncte experienta

Avatar Krisztina_eu 521. Krisztina_eu

4 mai 2010, 20:45Te astept in grupul meu DISTRACTIE SI SURPRIZE LA MAXIM unde vei gasi prieteni peste 1OOO . Un grup in care se discuta despre orice si oricine.Un lucru trebuie spus: nu sunt acceptati toti fitzosii etc.Toti avem nevoie de prieteni.Cand esti tanar insa,prietenii pot avea o influenta mai mare decat parintii tai asupra modului in care te imbraci,actionezi si gandesti.Cum ar trebui,prin urmare sa iti fie prieteni?Si in ce masura ar trebui ca viata ta sa fie modelata de opiniile lor? Discutii libere,schimb de impresii, salutari, note,premii, surprize, andrenalina, teme suuuper si nu numai!!!Adolescentzi suuper de treaba si REBELI!! Noi shtim ce e DISTRACTZIA!! Grupul DISTRACTIE SI SURPRIZE LA MAXIM te asteapta si pe tine sa afli ce e intradevar DISTRACTIA!!!Buh-bye & see ya

Trimite cadou
Avatar carmens2 522. carmens2

2 noiembrie 2011, 23:19

Welcome!!!!1
My dearest friend, I wish you a very good week, be happy, healthy and very much loved. Peace, love and laughter
Trimite cadou
Avatar carmens2 523. carmens2

4 noiembrie 2011, 12:28

Sa stii cine esti,Sa fii cine esti,Sa devii ceea ce te-a facut Dumnezeu sa fii.Sa faci ceea ce poti face...sa iubesti cu toata inima ta...sunt cheile pentru o viata biruitoare si multumita!" (Dick Innes)
Super week-end dragii mei!!
Trimite cadou
Avatar carmens2 524. carmens2

20 octombrie 2012, 22:48

Azi e ziua micutei mele STEFANIA EMANUELA -a implinit 11 anisori!iar noi parintii am aniversat ieri 22 de ani de casnicie!BINE V-AM REGASIT DRAGII MEI!SUPER WEEK-END!
Trimite cadou
Mesaj privat Mesaj privat
Acum poti trimite mesaje doar pentru acest prieten.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK