Cultura generala

Dintr-un aligator se pot face o pereche de pantofi si trei perechi de cizme.

› vrei mai mult
 

FOC DE TABARA

Stiu ca sunteti vorbareti si va place sa povestiti asa ca am creat acest FOC DE TABARA special pentru voi. Putem sa discutam aici, sa propunem teme de discutie si sa ne distram. Va astept sa dezbatem cate o tema in fiecare saptamana.Cum stii ce liceu ti se potriveste?

Cum stii ce liceu ti se potriveste?Liceul este sansa ta sa afli cine esti, ce vrei de la viata si ce vrei sa ajungi. Cum stii ce liceu ti se potriveste?

Alege alt subiect

Avatar Ant-man 1. Ant-man

8 Iunie

Pai nu prea cred ca stii, dar trebuie sa te informezi ca sa stii, sa afli ce iti doresti tu si daca exista ceva care sa se potriveasca cu ce iti place tie, deci trebuie sa te informezi cu un an inainte, altfel risti sa mergi la un liceu oarecare ce te va face sa fii si mai dezorientat decat esti acum :(
Trimite cadou
Avatar Sayuri-the-Saint 2. Sayuri-the-Saint

11 Iunie

Liceul nu prea are importanta
Trimite cadou
Avatar Madalina_Madalina30 3. Madalina_Madalina30

21 Iunie

Eu zic ca trbuie sa te hoatarasti la ce te pricepi mai bine, iar apo alegi liceul la care se studiaza mai in detealiu obiectul la care te pricepi.
Trimite cadou
Avatar Lavinia55 4. Lavinia55

23 Iunie

Pai mai intai trebuie sa te gandesti foarte bine ce vrei sa faci in viata,ca sati poti alege profilul dorit,dupa care trebuie sa alegi un liceu bun.
Trimite cadou
Avatar Dobraanamaria 5. Dobraanamaria

26 Iunie

Liceul la care mergi este important,trebuie intai sa te gandesti ce vrei sa fii in viata.(NU SUNT LA LICEU!)
Trimite cadou
Avatar Celesiac 6. Celesiac

14 August

In funcție de criteriile si prioritatile pe care le stabilesti iti alegi liceul...exemplu:sa fie aproape de casa ta,sa fie un liceu unde se pune accentul pe olimpiade,etc...Trebuie doar să fi atent la modul cum iti stabilesti aceste prioritati,in final fiind sigur ca ai ales liceul optim.
Trimite cadou
Avatar Albertina11 7. Albertina11

12 Noiembrie

Liceul te ajuta in viata, parerea mea. Trebuie sa stii ce iti doresti de la viata, trebuie sa te decizi. Conteaza mult si la ce facultate vrei sa dai.
Trimite cadou
Avatar Molimu 8. Molimu

14 Noiembrie

Sa alegi prima oara la ce tepricepi si apoi sa alegi liceu
Trimite cadou
Avatar Ana-Raluca 9. Ana-Raluca

11 Ianuarie

Eu cred ca toti spuneti adevarul dar si liceul are importanta lui si oricum te si ajuta si parintii sa-l alegi. La facultate ar trebui sa te gandesti la ce te pricepi mai bine cum a spus si Madalina_Madalina30.
Trimite cadou
Avatar Aliusica2005 10. Aliusica2005

19 Ianuarie

Eu cred ca liceul nu prea are importanta,dar,in schimb,are importanta colegiul sau facultatea
Trimite cadou
 Tu ce crezi?
Scrie-ti opinia aici:

Numele tau:  
   
  E-mail:  
   
  Opinie:  
   
  Cod captcha:
 
   

 

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK