Cultura generala

Monopoly a fost inventat de Charles Darrow in 1933. Mai tarziu i-a vandut drepturile de autor lui George Parker in 1935. Parker a inventat mai bine de 100 de jocuri.

› vrei mai mult

Fan club Demi Lovato Camp RockPoza fan club
Welcome!!!This is my fanclub with Demi Lovato and Camp Rock.

Admin fan club: Best_friend_Sakura


Pentru a putea sa aderi si tu la acest fan club trebuie sa fii membru al site-ului
Inregistreaza-te acum!


Pentru a putea posta si tu o noutate, trebuie sa fii logat si membru al acestui fan-club
Inregistreaza-te acum!

Demi Lovato

09 Februarie 2009
Trimisa de:Best_friend_Sakura
Demetria Devonne „Demi” Lovato (născută pe 20 august 1992) este o cântăreață și actriță americană. A devenit celebră pentru rolul lui Mitchie Torres din producția originală de film Disney Channel, Camp Rock. În afară de actorie, ea desfășoară o carieră solo de muzică, care a dat primele roade pe 23 septembrie 2008: albumul de debut Don't forget, care a ajuns pe poziția 2 în Billboard 200 la capitolul vânzări, realizându-se peste 89.000 de copii în prima săptămână.
Viață timpurie
Lovato sa nascut in Dallas, Texas, fiind fiica lui Patrick Lovato și Diana Lovato . Ea este hispanică, irlandeză și italiană după origine . Are două surori: Lovato Dallas, care este, de asemenea, o actriță și cântăreață, care are cu 5 ani mai mult in vechime in lumea muzicii fata de Demi. Cealalta sora al lui Lovato se numeste DeLaGarza Madison shi e cu 10 ani mai tanara decat aceasta. Mama ei, Dianna Hart, a fost o majoreta Dallas Cowboys și de țara de înregistrare artist; tatăl ei, Patrick, s-a mutat in New Mexic, dupa casatoria cu Diana Lovato. El a suferit unele probleme de sănătate și rareori se vedea cu Demi. Astfel s-au vazut pentru prima dată în patru ani, datorita lui Demi, care i-a facut minunata surpriza de a-l vizita. Ea în prezent invata acasă. Materia școlii ii este predata de către un tutore shi toate acestea datorita carierei sale.
Actorie
Demi Lovato si-a inceput cariera de la varsta de doar 6 ani, actionand in forta. Ea a concurat cu mii de alti doritori pentru in rol in serialul pentru copii Barney & Friends. A fost interpretul rolului- Angela, petrecand doi ani în spectacol, care apar în anotimpuri ora șapte și ora opt. 2006-2007 În 2006 Lovato joaca pe cel de-al doilea sezon din Prison Break- seria de televiziune cu Danielle Curtin episod din "Prima jos". Ea, de asemenea, a apărut în cel de-al doilea sezon al sitcom de televiziune, Iordania Doar ca Nicole, în episodul "alunecos când sunt ude". În acest timp ea a înregistrat un pilot pentru seria de televiziune Split-end-uri. În ianuarie 2007, ea a obtinut rolul de Charlotte Adams, o serie regulata, de pe Disney Channel. Seria originala, in calitate de Belle Inele, a fost premiata pe 26 august 2007, in timpul lui Disney Inapoi-la-Scoala. 2008-prezent În 2008, Lovato, alături de Jonas Brothers, a jucat in filmul original de la Disney Chanel, Camp Rock.A fost interpret in rolul lui Mitchie Torres, o fata de doar 14 ani, care spera sa devina cantareata intr-o buna zi. Ea a concurat la canalul Disney de jocuri, pentru cel de-al treilea spectacol anual. Ulterior, Demi a apărut in cel de-al doilea spectacol de Studio DC: Aproape Live, un special de o jumătate de oră arată o varietate de caracteristici Muppets. Ea a făcut un mic aspect pe Jonas Brothers: trăiesc visul. Lovato va fi, de asemenea, prezentata în Jonas Brothers: The 3D Concert de experienta, un concert de film prezentat in Disney Digital 3D. Acesta va fi lansat în Statele Unite și Canada pe 27 februarie 2009. Lovato a fost, de asemenea exprimata ca Printesa Rosalinda (Printesa program de protecție, alături de prietena ei, Selena Gomez). [5] Demi va începe în curând să fie un nou personaj de productie Disney Channel- seria originala, in dreptul Sonny Cu o șansă. Acest film va aprea la inceputul lui septembrie 2008.
Carieră muzicală
Lovato a început sa cante si sa danseze de la o vârstă fragedă. Câteva dintre originalele ei melodii, inclusiv "Shadow," au fost prezentate pe măsură. Ea de asemenea, a fost nominalizata cu Premiul Oscar pentru melodia "Asta-Cum stii" de la Enchanted pe DisneyMania 6 si Printesa DisneyMania. [7] Demi Lovato de asemenea, a înregistrat trei cântece de Camp Rock Soundtrack: "Cine voi fi?", "Aceasta sunt Eu", și "Timpul nostru este aici ". După ce a cântat în Camp Rock, ea a semnat un record de înregistrări cu Hollywood. Ea acoperă "Ora de Craciun Wonderful" de Paul McCartney. Va fi prezenta în "toate sfarsite", un album de vacanta viitoare. Albumul de debut al lui Lovato, nu uitați, a fost lansat pe 23 septembrie 2008 în Statele Unite prin intermediul Hollywood Records, clasandu-se pe locul 2 in topul Billboard 200 chart. [8] Despre prietenii sai: Jonas Brothers a co-scris mai multe melodii cu Lovato pentru acest album. [9] În timpul verii lui 2008, ea a realizat ca Jonas Brothers acțiunea pentru deschiderea lor: Burning Up Tour.
Demi Lovato de asemenea, are planuri pentru a juca rolul Mitchie Torres, în original film Disney Channel, Camp Rock 2 care va aparea in iunie 2009.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK