Categorii

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o perioada destul de tensionata, si asta ar putea duce la neintelegeri in relatia cu prietenii de joaca. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gasesti o solutie de compromis!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Se plimba iepurasul prin padure. Si ursul se plimba prin padure. Hop, prinde iepurasul si-l bate. Pe acolo trece calare un cavaler, pe un cal negru, cu masca neagra, cu pelerina neagra. Se opreste, snopeste in bataie ursul, isi scoate apoi sabia si face un Z mare in blana lui. Apoi se urca pe cal si pleaca mai departe. Iepurasul cu greu isi revine, si sopteste:
- Multumesc, Zuperman!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

O tona de uraniu are energie cat 58.000 de tone de huila sau 16.500 de tone de pacura.

› vrei mai mult


Kriegervan a intrebat pe 29.01.2017 in categoria Cultura generala:

In ce zi a lunii se transmite indexul de la apa administratorului blocului?

Recent m-am mutat intr-un apartament cu chirie si am uitat in ce zi din luna trebuie sa citesc contorul si sa-l dau administratorului.

Raspunsuri:


Kriegervan a raspuns pe 08.02.2017:

Iti multumesc!

geogeovani a raspuns pe 30.01.2017:

Dupa ce s-a incheiat luna citesti indexul in prima zi a lunii ce a inceput, dar il poti da pana pe data de 5 a lunii ce a inceput, depinde de administrator, unele aparate de masurat apa sau caldura nu le mai citeste locatarul, sunt citite de la distanta de o anumita firma ce face calculul la apa sau caldura. Apometrele/repartitoarele au un modulul radio ce asigura preluarea datelor si transmiterea lor prin unde radio catre un receptor fix sau mobil. Permite astfel citirea consumului de apa sau caldura fara a se intra in apartament.