Categorii
- Intrebarile lui Aurel
- Animale (586)
- Calculatoare (380)
- Carti (445)
- Clopotel.ro (3106)
- Cultura generala (471)
- Cum se face (429)
- Desene animate (387)
- Evenimente (298)
- Filme (747)
- Gramatica (132)
- Internet (769)
- Jocuri (1159)
- Machiaj (94)
- Moda (269)
- Muzica (754)
- Retete culinare (174)
- Shopping (158)
- Telefoane mobile (373)
- Teme (401)
- Timp liber (531)
- Vedete (326)
- Altele (2802)
Horoscopul zilei
Bancul zilei
la spitalul de nebuni doctorul vine in salon unde erau nebunii si vede ca nebunii rodeau peretele rosu ...la care doctorul "ce mancati acolo?"... nebunii spun ca rosii...doctorul uimit isi da doua palme si pleaca... a doua zi vine doctorul si vede ca nebunii mancau din peretele galben si intreaba doctorul "ce mancati ma acolo?"..... nebunii de colo zic banane ....pleaca doctorul isi da doua palme....etc vine a treia zi si ce vede doctorul?.... ca vopsise cineva peretele in verde si nebunii nu mai erau pe perete si ii intreaba "ei acum de ce nu va mai urcati pe perete ca-i verde e frumos?".... la care nebunii spun ..pey e verde si asteptam sa se coaca.
› vrei mai multStiati ca ...
Pontificatul papei Ioan Paul al II-lea este al doilea ca lungime in prezent dupa Sfantul Petru si papa Pius al IX-lea si, daca ar mai fi trait pana pe 9 iunie 2010, ar fi devenit cel mai lung pontificat din istorie.
› vrei mai multalexcristinaselaru a intrebat pe 29.12.2013 in categoria Retete culinare:
Ce pot sa mai fac pentru REVELION de mancare?
Ma refer la ceva care sa aiba si gust bun dar sa aiba si o forma speciala sau sa insemne ceva. Ma refer la ceva de genul "pinguini din masline si morcov" . Va rog sa imi scrieti cum se face si ce imi trebuie. DAU 10 PE PAG. LA CELE MAI BUNE RETETE!
Raspunsuri:
zaratu112 a raspuns pe 31.12.2013:
cu placere ,l-ai incercat
alexcristinaselaru a raspuns pe 31.12.2013:
EMAILUL MEU : selaru_alexandrac@yahoo.com
mersi . esti cel mai bun mebru clopotel. LA MULTI ANI 2014! CARE E EMAILUL TAU?
alexcristinaselaru a raspuns pe 31.12.2013:
mersi mult.
zaratu112 a raspuns pe 30.12.2013:
daca mai vrei retete de orice fel eu pot sa ti le scanez si dupa ti le trimit pe email ca am o gramada de carti de bucate
zaratu112 a raspuns pe 30.12.2013:
Mod de preparare
Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina.
Se framanta bine si se fac bile pe care le prajim in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile.
Se scot pe hartie absorbanta.
Se pot servi cu salata de rosii, castraveti si ceapa.
zaratu112 a raspuns pe 30.12.2013:
de tare e reteta ta pinguini din masline si morcov nu am incercat-o niciodata chiar am s-o propun la noi la liceu in laboratoru de gastronomie
zaratu112 a raspuns pe 30.12.2013:
Raffaello aperitiv
Ingrediente
250 - 300 grame branza de vaci gras
300 - 350 grame cascaval(ras)
1 - 2 linguri de maioneza Hellmann's
sare
piper
sare
piper
Mod de preparare reteta Raffaello aperitiv
Se pun intru-un caston branza de vaci cu maioneza sarea,piperul si se amesteca bine pana obtinem o pasta omogena.
Apoi se adauga cascaval ras 100 grame si se amesteca din nou.
Apoi se ia o lingurita si se formeaza bilute care se dau prin restul de cascaval ras.
alexcristinaselaru a raspuns pe 29.12.2013:
vreau multe idei cat mai repede daca se poate !