Pune o intrebare noua!

Stiati ca ...

Braga este varianta romaneasc√£ a unei bauturi orientale care s-a raspandit in tarile cu influenta otomana.

› vrei mai mult

Elyz a intrebat pe 21.07.2012 in categoria Muzica:

Care este diferenta dintre Rapp si Hip-Hop?

Daca nu sitit va rog sa nu raspundeti aiurea doar de dragul de-a raspunde si doresc raspunsuri mai concrete nu copy-paste luate de pe nu stiu ce site.

5 1

Raspunde la intrebare:

pentru a putea raspunde trebuie sa fii logat

Raspunsuri:


PisicutaDia a raspuns pe 21.07.2012:

Rap = gen muzical in care versurile sunt livrate la modul recitativ pe un fond instrumental mai mult sau mai putin elevat, mai mult sau mai putin accesibil (avem de'a face cu o gramada de subgenuri - jazz hiphop, abstract hiphop, old school, trip-hop, hard core, gangsta, dirty south, etc.) Ultimele doua subgenuri se regasesc mai mult in mainstream (rap comercial).
Hip-Hop = cultura care'si are radacinile la sfarsitul anilor 70 si care e formata din 4 elemente: DJing, MCing, Graffiti, Break Dance. Primele doua elemente alcatuiesc MUZICA RAP. Mai exact MUZICA RAP este inclusa in CULTURA HIP-HOP si prin generalizare sau abuz de limbaj mai este denumita si MUZICA HIP-HOP. Nu exista absolut nici o diferentiere intre hiphop si rap, muzical vorbind.

1 0
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate