Categorii

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

-Zboara o pata aurie prin casa. Ce e?
-Musca cu dinte de aur.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Hidrogenul (H) este un element chimic sub forma de gaz. Hidrogenul este cel mai usor element chimic fiind si elementul cu cea mai mica densitate. Hidrogenul este cel mai raspandit element in univers. Se gaseste in cantitati mari in compozitia stelelor si a planetelor gigantice gazoase.

› vrei mai mult


BelWatson123 a intrebat pe 22.09.2013 in categoria Gramatica:

Care este varianta corecta a acestui text?

Care este varianta corecta a acestui text?Nu este nici o tema ci doar curiozitatea mea.Am gasit acest text la un profil si stiu ca e gresit dar eu nu sunt asa buna la engleza asa ca va rog spunetimi si mie care e varianta corecta! "Hello!My name is (T/N).I'm from Romania and I have a little question for you.I see your story " (P/N)" and I want to translate it in Romanian.Can I ask your permission? You are very good writer and I think it will be good if I will translate it in my language.Have a nice day!"

Raspunsuri:


spiridush98 a raspuns pe 27.05.2014:

Buna! Numele meu e (T/N). Sunt din Romania(si in engleza e tot Romania, nu Romanian, cum a zis cineva mai jos) si am o mica intrebare pentru tine. Vad povestea ta(mergea mai bine in loc de "see" "saw", ca sa traduci eu am vazut povestea ta) "(P/N)" si as vrea s-o traduc in romana. Pot sa-ti cer permisiunea? Esti un scriitor foarte bun si cred ca este bine daca o voi traduce in limba mea. O zi buna!

narcisa08 a raspuns pe 29.01.2014:

In engleza,Romania se scrie Romanian am invatat la scoala

andradapisicuta1 a raspuns pe 04.01.2014:

deci textul s-ar traduce asa:
buna!numele meu este (T/N).eu stau romania si eu am o mica intrebare pentru tine.ti-am vazut povestea (P/N) si as vrea sa o traduci in romana.pot avea permisiunea ta?tu estii un scriitor bun si eu cred ca este bine sa o traduc in limba mea.sa ai o zi buna.
greseala este:unde ai zis:i`m from romania trebuie corectat i`m from in romania

trilulila a raspuns pe 09.12.2013:

Buna ziua! Numele meu este (T / N). Sunt din Romania si am o mica intrebare pentru tine. Vad povestea ta "(P / N)" si vreau sa-l traduc in limba romana. Pot sa cer permisiunea dvs. ? Esti scriitor foarte bun si cred ca va fi bine dacaƒ voi traduce in limba mea. O zi buna! "

trilulila a raspuns pe 09.12.2013:

Buna ziua! Numele meu este (T / N). Sunt din România si am o mica intrebare pentru tine. Vad povestea ta "(P / N)" si vreau sa-l traduc in limba romana. Pot sa cer permisiunea dvs. ? Esti scriitor foarte bun si cred ca va fi bine dacă voi traduce in limba mea. O zi buna! "

trilulila a raspuns pe 09.12.2013:

uite traducerea
Buna ziua! Numele meu este (T / N). Sunt din România și am o mică întrebare pentru tine. Vad povestea ta "(P / N)" și vreau să-l traducă în limba română. Pot să cer permisiunea dvs. ? Ești scriitor foarte bun și cred că va fi bine dacă voi traduce în limba mea. O zi bună!

Comi03 a raspuns pe 29.09.2013:

@ratuscka are dreptate.

ratuscka a raspuns pe 22.09.2013:

Hello!My name is (T/N).I'm from Romania and I have a -little- aici ii or a FEW questionS, ori question, fara little, for you.I -see- SAW your story " (P/N)" and I want to translate it in Romanian. -Can- MAY I ask your permission? You are A very good writer and I think it will be good if I will translate it inTO my language.Have a nice day!"

simaemi a raspuns pe 22.09.2013:

Eu cred ca e corect.

Cristiana_ a raspuns pe 22.09.2013:

Nu este nimic gresit.