Categorii

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Echilibrul emotional va fi puternic zdruncinat astazi cand vei fi pus/a in fata unei nedreptati evidente. Chiar daca ai slabe sanse sa iti revii din aceasta situatie, tot trebuie sa incerci! Nu te lasa dominat de emotii!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

- Ce striga un profesor de informatica cand se ineaca ?
- F1! F1! F1!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cafeaua abunda in vitamine. Multe dintre ele se pierd prin prajire, dar raman vitamine ca: B1, B2, B5, dar si minerale ca magneziul sau potasiul. Conchistadorii spanioli nu intamplator, beau o ceasca de cafea calda inainte de a lupta cu dusmanul. In ciocolata de asemenea se gasesc elemente active ca si calciu, sodiu, fier, vitamina E, desigur in cantitati destul de mici. Aceste substante minerale sunt adunate special pentru a face din acest produs un izvor deosebit de energie. Ciocolata tonifica foarte bine sistemul nervos central, datorita continutului in teobromina, o substanta care prin calitatile sale este apropiata de cofeina. Desigur, nu este atat de tare dar o bucata de ciocolata te ajuta sa inlaturi senzatia de somn si oboseala.

› vrei mai mult


Andreea_amuzanta-1999 a intrebat pe 07.11.2013 in categoria Filme:

Stiti daca a aparut filmul Regele leu 4?

Am auzit ca se lucreaza la film dar nu stiu daca a aparut sau cand apare.

Raspunsuri:


DellfinStar a raspuns pe 18.04.2014:

am cautat prin tot internetul si pot sa iti spun cu siguranta ca nu apare+ a murit cel ce facea lion king... pacat... :'(

asmodeus_sarpe_10 a raspuns pe 04.12.2013:

am itrat si eu pe net sa vad cand apare dar nu am gasit nimic,si eu sunt fana acestui film.Undeva scria ca s-au lasat de productia lui.Oricum adca afli ceva de lansarea lui sa ma anunti te rog ca sunt foarte curioasa de continuarea lui.

Antonia57 a raspuns pe 10.11.2013:

Nu,ar fi aparut vreo reclama la cinema.

Liriah a raspuns pe 10.11.2013:

Nu cred.