Categorii

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Echilibrul emotional va fi puternic zdruncinat astazi cand vei fi pus/a in fata unei nedreptati evidente. Chiar daca ai slabe sanse sa iti revii din aceasta situatie, tot trebuie sa incerci! Nu te lasa dominat de emotii!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un om pe targa:
- Unde ma duceti ?? -La morga.
-Pai nu am murit inca !!
-Pai nu am ajuns inca!!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Mierea nu expira niciodata.

› vrei mai mult


idealireal a intrebat pe 18.01.2013 in categoria Filme:

Care este filmul vostru preferat si de ce ?

o scurta descriere a filmului...de ce a'ti ale acel film...si cu personaj credeti ca va asemanati [va regasiti in el]

Raspunsuri:


ALEXIADANCIU a raspuns pe 22.04.2013:

Este vorba despre un om care avea doi copii Dylan (Colin Ford 14 ani) si Rosie (6 ani) si mama lor murise din pacate ....si ...la un moment dat tatal lor, Benjamin ,cumpara o casa care se afla intr-o gradina zoologica veche unde lucrau putini oameni printre care si Lily (Elle Fanning 12 ani )si Kelly (28 ani )...si ei repara gradina zoo si Dylan se indragosteste de Lily si Benjamin de Kelly ! :D-Il ador !!!!!!!!!!!!!

ALEXIADANCIU a raspuns pe 22.04.2013:

We bought a zoo (il iubesc)

idealireal a raspuns pe 02.03.2013:

DeerGirl28 interesant film :)

DeerGirl28 a raspuns pe 17.02.2013:

Dupa naufragiul unui translatic,fiul adolescent al unui director de gradina zoologica , Pi Patel,pluteste in deriva intr-o barca de salvare alaturi de o hiena, un urangutan, o zebra ranita si un imens si infometat...tigru de Bengal.Pustiul isi foloseste cunostiintele enciclopedice in ceea ce priveste comportamentul animalelor pentru al tine la distanta pe tigrul Richard Parker, construind o tumultoasa si plina de riscuri relatie pe parcursul lungilor luni de calatorie pe valurile oceanului .

scz pentru primul comentariu, am scris din nou ca sa intelegi :)

DeerGirl28 a raspuns pe 17.02.2013:

Viata lui Pi -După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, pluteşte în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră rănită şi un imens şi înfometat... tigru de Bengal. Puştiul îşi foloseşte cunoştinţele enciclopedice în ceea ce priveşte comportamentul animalelor pentru a-l ţine la distanţă pe tigrul Richard Parker, construind o tumultoasă şi plină de riscuri relaţie pe parcursul lungilor luni de călătorie pe valurile oceanului.
gen-aventura

Andra390 a raspuns pe 24.01.2013:

imi place mult Categorie Grea In Actiune deoarece e cu un om care participa la concursuri de box ca sa castige bani.... deci, el era profesor si fara bani, clasa de muzica din acea scoala nu ar mai fi....si participa la box si pana la urma castiga toti bani si....e foarte fumos!

stefanvader a raspuns pe 21.01.2013:

Mi-e imi place the hobbit pentru ca si cel mai neimportant personaj are propia lui personalitate si cel mai neimportant lucru are un efect major asupra filmului.Mai este si efectele speciale si lumea in care este prezentata actiunea.Este mult mai bun decat LOTR si ori ce porcarie de twilight.

DarkParadise a raspuns pe 20.01.2013:

Pai, The perks of being a wallflower mi-a placut extrem de mult. E vorba despre baiatul asta, Charile, a carui matusa a murit de ziua lui, adica in ajunul Craciunului,cand el implinea 8 ani si al carui cel mai bun prieten s-a sinucis. Charlie ajunge la liceu,unde nu e bagat in seama o perioada de timp,pana ii intalneste pe Sam si Patrick,care il baga in 'gasca'' lor,iar el devine o ''wallflower'' ,adica o persoana care vede,intelege si tace. Charile incepe sa traiasca viata de adolescent,doar ca amintirile pe care le are din copilarie,refuzul lui Sam de a-l iubi si plecarea prietenilor la facultate il coplesesc si el ajunge sa fie internat cu boli psihice.
Asta e preferatul meu e mai mult ca sigur,datorita povestii si actorilor geniali,care au jucat fiecare parte din film asa cum mi-am imaginat-o cand am citit cartea.
Cred totusi ca ma aseman putin cu fiecare,Charlie Sam si Patrick. Charlie,o fire marcata pe viata datorita copilariei; Sam,intr-un dubiu continuu asupra a ceea ce simte (si care asculta muzica cu tenta veche, 80'-90' , sau rock) si Patrick,nebun si iesit din comun. (poate par putin narcisista,dar asta cred :D )

gina_98 a raspuns pe 19.01.2013:

1) Goodfellas
-Film despre mafie, inspirat dintr-o poveste reala.
-Imi place tot la filmul asta (e filmul meu preferat), dar cel mai mult imi place povestea din spatele lui si distributia (Ray Liotta+Joe Pesci+Robert De Niro+Paul Sorvino = Masterpiece)
-Nu prea pot sa spun ca ma regasesc in vreun personaj din film, poate doar putin ma aseman cu Henry Hill (uneori fac lucruri pe care le regret).

2) Grosse Pointe Blank
-Comedie, povestea lui Martin Q Blank, un asasin platit care se intoarce in Grosse Pointe, orasul lui natal, pentru reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului.
-Mi-a placut cam tot, in special distributia (John Cusack, Dan Aykroyd)
-Din nou, nu prea pot spune ca ma aseman cu vreun personaj.

3) Identity
-Horror psihologic, facut dupa un roman de Agatha Christie (And Then There Were None). Identity spune povestea a 10 oameni: Ed (John Cusack), un sofer de limuzina; Caroline (Rebecca De Mornay), o vedeta; Samuel Rhodes (Ray Liotta), un "politist"; Robert Maine (Jack Busey), "prizonierul" transportat de Rhodes; Paris (Amanda Peet), o prostituata care vrea sa se lase de meserie; Lou & Ginny (William Lee Scott & Clea DuVall), un cuplu; George, Alice & Timmy (John C McGinley, Leila Kenzle, Bret Loehr), o familie. Ei ajung, printr-o serie de intamplari, intr-un motel izolat si incep sa moara unul cate unul. *SPOILER* La sfarsit aflam ca toate personajele sunt personalitati ale unui criminal si toate crimele s-au petrecut doar in mintea lui.
-Mi-a placut tot filmul, in special distributia (John Cusack, Ray Liotta, Alfred Molina) si finalul neprevazut.

andra_ingrid a raspuns pe 19.01.2013:

cu siguranta nu twilight -.- dar mie mi-a placut Lemony Snicket : O serie de intamplari nefericite