Categorii

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un pitic pe scara unui autobuz statea fata in fata cu o tipa parfumata,cu fusta scurta,plina de tot felul de inele si bratari.
Piticu o intreaba:
Va dati jos?
Tipa se uita la el si ii raspunde:Da.
La care piticul:
Cu ce,ca tare bine mai miroase!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Imparatul Traian facea parte din dinastia Antoninilor.

› vrei mai mult


mimi2000 a intrebat pe 14.11.2014 in categoria Evenimente:

va rog sa-mi raspundeti ce ati face voi in situatia mea...

of...am o problema grava cu clasa in care ma aflu si mai am nevoie de pareri...va rog, daca vreti sa ma ajutati lasati-mi un raspuns (si dupa aia zic eu despre ce e vorba, ca sa nu intru cu intrebarea in categoria "psihologul copiilor")

Raspunsuri:


constanta1234 a raspuns pe 26.03.2016:

nu stiu ce sa zic . si eu am o gasca la fel.1.ignorai,2.fa-i gelosi,3.iati talpasita in fiecare pauza

crinavls a raspuns pe 16.11.2014:

Esti prea retrasa,scumpa!
Daca vrei sa ai cu cine socializa,sau,cel putin ei sa nu te evite,gaseste-ti o ocupatie care sa ii atraga!nu sta toata ziulica in banca,mergi pe hol,mai misca-te,mai mergi pe la baie sa te aranjezi...gasesti tu!incearca sa iti faci o prietena(si daca din clasele mai mici) care sa nu fie corupta!viziteaza-ti fosta invatatoare,poate acolo iti va fi mai usor cu copiii(chiar si daca sunt mici,reusesc sa iti puna zambetul pe buze!
Te pup,si mult succes maine!
Voi,astea care ati citit mesajul,mergeti la vot!ce mai asteptati?(uhhh firar ca eu nu pot!)

MariaCr a raspuns pe 16.11.2014:

Eu zic sa nu-i mai ajuti...incearca,atunci cand aveti lucrari,etc. sa ii lasi in pace...Zambeste-le fals si intoarce capul...prefa-te ca nu te intereseaza si ca vrei sa plece si sa te lase...E complicat....muta-te in alta clasa...sau du-te la director..chiar daca te fac paracioasa.

mimi2000 a raspuns pe 16.11.2014:

Pai cam astea sunt activitatile mele, desenez, scriu si fac bratari...si eu la scoala par vesela si sociabila (ma rog, nu prea am eu cu cine) si da, limitez contactul cu colegii dar nu ii evit. Oricum, va multumesc tuturor pentru sfaturi, ne mai auzim!(ironic vorbind)

Sierra-Lehmann a raspuns pe 15.11.2014:

Ma, in primul rand nu mai incerca sa te distantezi de ei. Daca te vad retrasa si fara chef de vorba si alungi orice persoana care-ti iese in cale, normal ca se iau de tine. Nu mai pune atata suflet, frate, ei vad ca iti pasa si fix din cauza asta nu te lasa in pace. Oricum mai ai un an si scapi, indura si tu putin. Cand vine unul de exemplu la tine si-ti zice ca esti proasta tu nu trebuie sa plangi sau sa le arati ca-ti pasa, pur si simplu actioneaza inapoi.

Ana-Maria-2001-2013 a raspuns pe 15.11.2014:

Nu stiu ce sa mai spun:(....nu prea stiu cum te mai putem ajuta noi, e foarte complicat , in schimb putem sa mai vorbim daca simti nevoia , doar sa mi dai cerere de prietenie ca am pagina pe privat ;)

mimi2000 a raspuns pe 15.11.2014:

is in campulung, si nu ma mai mut ca deja m-am mutat prea mult... si si-asa, ceilalti din celelalte clase sunt "bff" cu asia din clasa mea...cei ce seamana se-aduna, a tunat si i-a adunat...o mana de cocalari...

gaby_pisi55 a raspuns pe 15.11.2014:

muta-te in alta clasa, nu in alta scoala, sigur colegii de acolo sunt mai buni
esti cumva din suceava? daca nu, in ce oras?

mimi2000 a raspuns pe 15.11.2014:

faza e ca nu pot ignora 26 de insi ,cam atat e de mare "gasca populara"-si chiar daca e ca in filmele de la disney, pe bune chiar asa se clasifica,mi-au zis si mie sa nu mai iau contac cu ei, ca ei nu sunt fraieri sa vb cu mine si eu nu is populara sa vb cu ei, si nu intele -scuzati expresia- de ce dracu nu ma lasa in pace sa-mi vad de treaba mea???

adica na,eu am incercat sa limitez pe cat posibil interactiunile cu ei, dar pur si simplu nu pot fi eu in preajma lor, fiindca orice as face ei vor gasi ceva de care sa se lege la mine!
si am incercat sa ii ignor, dar cum nu prea am prieteni (doar o fata de la liceul din suceava cu care o sa stau fiu colega de camera peste un an), mi-e foarte greu sa suport,parintii nu prea ma cred (nu suficient cat sa ia atitudine si sa ma sustina moral) asa ca ma inchid in mine si traiesc ca o retrasa social,distrusa,in camera mea, facandu-mi temele si uneori bratari.

de batut nu pot sa ii bat ca-s prea multi,de ignorat nu pot sa ii ignor fiindca ma vad 40 de ore pe saptamana cu ei iar de parat nu pot sa-i parasc fiindca dupa aia ma vor lua de paracioasa si imi vor face o reputatie naspa peste tot!!!(mi s-a intamplat asta in clasa a 5-a cand ei s-au dus si au scris,cu o piatra, P*** pe masina profei de engleza iar apoi ne-au luat profii la intrebari pe toti din clasa)

si ieri mi-am scris de nervi tot telefonul,cu marker permanent...(chestii ca ESTI BUN->ESTI NEBUN, Keep calm and hate dorks, F**K THIS FU***NG WORLd...)

Adica na,eu nu inteleg ce e chiar asa de rau la mine!:

-le-am explicat exercitii la mate si au inteles bine
-nu le comentez nimic
-ii ajut la lucrari
-nu ii barfesc (barfa e din minciuni, asta e adevar + ca asta ii prima oara cand mao zic altcuiva lucrurile astea,inafara de parinti)
-nu sunt chiar obeza-am 61 kg si 1.62 m (fata de colegele mele cu 40 kg si 1.65m)
-nu mint, cand ma intreaba raspund mereu sincer
-ii avertizez cand sunt pe cale sa intre in probleme grave

AnonimGirl10 a raspuns pe 15.11.2014:

Nu ma laud de loc.Si cica stau in Franta ca sa "fur".De unde ai mai scos-o si pe asta?

Si nu-mi pasa daca nu va pasa,eu doar pecizez.