Stiati ca ...

Fenomenul de flux-reflux este datorat fortelor gravitationale dintre Pamant si Luna.

› vrei mai mult

AngellaSarahh200 a intrebat pe 02.07.2013 in categoria Cultura generala:

Care e legenda miresei de la Radovan?

?

Raspunsuri:


JessyJess a raspuns pe 22.08.2013:

NU STIU...

Liriah a raspuns pe 02.07.2013:

Da' de ce te intereseaza?

Liriah a raspuns pe 02.07.2013:

Abia azi dimineata am vazut o statie de autobuz care se numeste asa.

bombonika_mentolatha a raspuns pe 02.07.2013:

Traduc:Localnicii din comuna doljeană Radovan isi fac cruce in momentul in care sunt intrebati de fantoma din padure. in urmÄa cu mai bine de 60 de ani, o tanara gonita din Moldova de saracie s-a spanzurat. De atunci, ''Mireasa din Radovan'' imediat după laăsarea intunericului le apare oamenilor in fataƒ.Unii oameni se juraƒ că fantoma le-a trecut prin fata ochilor. Mireasa le apare in fata soferilor sŸi ii terorizeazaƒ pe cei care se plimba prin paƒdure ''Nu si-a gaƒsit linistea. S-a spanzurat aici in pădurea Radovan. Noi nu venim niciodatiƒ singuri aici. Ne este friciƒ. Mireasa a fost văzuta de multe perosane. Multi soferi au faƒcut accident imediat dupaƒ ce au vaƒzut fantoma. Eu nu am vaƒzut-o niciodataƒ, dar un vecin s-a intalnit de cateva ori cu ea. Cand a vaƒzut-o a luat-o imediat la fugaƒ. De atunci nu a mai mers niciodată in zona respectivaƒ. '',a spus Ion Ticaƒ. Oamenii din Radovan povestesc că tanara Ileana a plecat din Moldova in cautarea unui trai mai bun. S-a angajat la un barbat bogat din Radovan, care a inceput imediat saƒ ii facă ochi dulci. Fata nu a cedat avansurile, insaƒ a fost batjocorita sŸi a rămas insărcinată ''Nu a putut trece peste acest lucru sŸi peste faptul că trebuia să aducă pe lume un copil nedorit. A mers in pădurea Radovan sŸi s-a spanzurat de o creangă. Mai tarziu s-a dovedit cÄaƒ fata nu era gravidă .Toată lume spune că era foarte frumoasă, iar baietii erau tot timpul in preajma ei'', a mai povestit un localnic. soferii care trec prin pădurea Radovan sunt sfatuiti să nu incetinească sau să se uite in altă parte decat inainte.

Nasty10 a raspuns pe 02.07.2013:

Ce sa fac daca aici nu merg diacriticile ? Cititi cum puteti. -.-"

ChronoTempoLifeIsHero a raspuns pe 02.07.2013:

Nu se intelege nimic...

Nasty10 a raspuns pe 02.07.2013:

Localnicii din comuna doljeană Radovan îşi fac cruce în momentul în care sunt întrebaţi de fantoma din pădure. În urmă cu mai bine de 60 de ani, o tânără gonită din Moldova de sărăcie s-a spânzurat. De atunci, ''Mireasa din Radovan'' imediat după lăsarea întunericului le apare oamenilor în faţă.Unii oameni se jură că fantoma le-a trecut prin faţa ochilor. Mireasa le apare în faţă şoferilor şi îi terorizează pe cei care se plimbă prin pădure ''Nu şi-a găsit liniştea. S-a spînzurat aici în pădurea Radovan. Noi nu venim niciodată singuri aici. Ne este frică. Mireasa a fost văzută de multe perosane. Mulţi şoferi au făcut accident imediat după ce au văzut fantoma. Eu nu am văzut-o niciodată, dar un vecin s-a întâlnit de câteva ori cu ea. Când a văzut-o a luat-o imediat la fugă. De atunci nu a mai mers niciodată în zona respectivă. '',a spus Ion Tică. Oamenii din Radovan povestesc că tânăra Ileana a plecat din Moldova în căutarea unui trai mai bun. S-a angajat la un bărbat bogat din Radovan, care a început imediat să îi facă ochi dulci. Fata nu a cedat avansurile, însă a fost batjocorită şi a rămas însărcinată ''Nu a putut trece peste acest lucru şi peste faptul că trebuia să aducă pe lume un copil nedorit. A mers în pădurea Radovan şi s-a spânzurat de o creangă. Mai târziu s-a dovedit că fata nu era gravidă .Toată lume spune că era foarte frumoasă, iar băieţii erau tot timpul în preajma ei'', a mai povestit un localnic. Şoferii care trec prin pădurea Radovan sunt sfătuiţi să nu încetinească sau să se uite în altă parte decât înainte.

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate